کد خبر:۷۳۸۳۵۲
معاون اجتماعی بهزیستی در گفتگو با «دانشجو»:

بیش از ۶۵۰ مرکز رشد با حضور تحصیل کردگانی که تحت پوشش بهزیستی بودند در سراسر کشور راه اندازی می‌شود

مسعودی فرید گفت: ۶۵۰ مرکز شبانه روزی متشکل از بچه‌های سازمان بهزیستی که هم بچه‌های تحصیل کرده هم بچه‌هایی که کارآفرین بودند، راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی پس از حضور در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فیلم و نقاشی روز ملی کودک که در باغ کتاب تهران برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه با رویکرد‌های خلاقانه از طریق هنر و نقاشی گفت: این موراد می‌تواند بسیار کمک کننده باشد تا در موضوع اصلی دستور کار ما، که رشد کودک است موفقیت بیشتری داشته باشیم.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه آیا قرار است که جشنواره و دبیرخانه جشنواره فیلم و نقاشی روز ملی کودک به صورت دائمی فعالیت کنند و در طول سال هم برگزار شود، گفت: قاعدتا جشنواره‌ها منحصر به یک بحث نقاشی نمی‌شود، نقاشی فوق العاده مهم است و ما می‌توانیم ایده‌های دیگری در زمینه‌های مختلف داشته باشیم. حتی می‌شود صحبت کرد و سالانه چند جشنواره برگزار شود.
وی در ادامه افزود: من معتقدم که در هر کودکی ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و هر کسی یک نیمه پرلیوان هم دارد و هنر ماست که بتوانیم شرایط را فراهم کنیم و همه بتوانند توانمندی‌های خودشان را نشان دهند. برگزاری جشنواره‌های مختلف می‌تواند این امکان را به بچه‌ها بدهد تا توانمندی‌های شان را نشان دهند و مورد تشویق قرار گیرند و این تشویق‌های مکرر می‌تواند در رشد عاطفی کودکان تاثیر به سزایی داشته باشد.

مسعودی فرید در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه مجموعه سازمان بهزیستی به عنوان اصلی‌ترین سازمانی که با کودکان زیر ۷ سال در ارتباط است، ولی کانون پرورش فکری کودکان هم در این زمینه فعالیت می‌کنند آیا این امکان وجود دارد که در جشنواره‌هایی که برپا می‌شود آن‌ها هم وارد شوند و با شما همکاری کنند، گفت: صددرصد هر چقدر که ما بتوانیم همه بخش‌هایی را که برای کودک فعالیت می‌کنند را سهیم خواهیم کرد کما اینکه تا الان نیز این اتفاق افتاده است.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در ادامه گفت: حتما سیاست ما این است تا از کسانی که در حوزه کودک کار می‌کنند استفاده کنیم این هر چقدر بیشتر باشد به هم افزایی بیشتری منجر می‌شود و بقیه اقدامات ما را اثربخش‌تر می‌کند.

وی در پاسخ به اینکه در این جشنواره‌ها چه مقدار به فرهنگ ایرانی و اسلامی اهمیت می‌دهید، چون این جشنواره فعلی صرفا آرزو‌های کودکان در موضوعات مختلف بود و بعضی از افراد مثل دکتر پورحسینی گفتند که شما از نگاه کودکان به خدا چه دیدگاهی دارند یا نسبت به سنت بومی و اقلیمی خودشان چه فکر می‌کنید و اینکه آیا استراتژی هم برای این موضوع در نظر گرفته اید که بخواهید در سایر جشنواره‌ها بحث‌های بومی ودینی را لحاظ کنید، گفت: قطعا ما چنین خواهیم کرد، شما همین سرود ملی را در مهد‌های کودک ملاحظه کنید ما از رویکر‌های ملی و مذهبی استفاده کردیم و ما هردو هویت را باید ایجاد کنیم و توسعه دهیم. هم دینی هم ملی و چیزی که مهم است پرداخت غیرمستقیم به این عرصه‌ها خیلی اثرگذارتر است تا اینکه ما مستقیم وارد این عرصه‌ها شویم. در روش کاری ما و بقیه کار‌هایی که می‌کنیم می‌تواند این لحاظ شود که بچه‌ها به آن جایی برسند که باید باشند، بچه‌هایی با نشاط و دارای حقوق و تکالیف شهروندی که این نهایت چیزی است که ما دنبالش هستیم.

مسعودی فرید افزود: می‌شود ایده گذاشت، می‌توانیم جشنواره عکاسی بگذاریم و بچه‌ها با ایده طبیعت یا با ایده خدا عکاسی کنند، که قبلا هم از این دست جشنواره‌ها داشتیم. قبلا موضوع زیارت در مساجد را داشتیم و این خودش می‌تواند کمک کند برای نهادینه شدن این مفاهیم در ذهن کودکان، چون بچه‌ها ذهن‌های خلاقی دارند.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در پاسخ به پرسشی در خصوص توجه به استارت آپ‌ها در حوزه کودک و حوزه فعالیت آن‌ها که بعضا با سیاست‌های با بهزیستی نیز همسو هستند و اینکه آیا شما برنامه و استراتژی برای حمایت آن‌ها دارید، گفت: باید محیطی فراهم کنیم که حوزه‌های خلاقانه و با همان رویکردی که مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی به عنوان یک اصل داشتند را ایجاد کنیم. یکی از این موارد همین مساله استارت آپ‌ها و بحث‌های اقدامات خلاقانه و ابتکارات درونی و جشنواره است تا برای این موضوع زیربنایی کار کنیم. این مهم باید بر پایه و فونداسیونی بنا شود که همانا هویت دینی و ملی و ارزش‌های ما هست و اگر هدفگیری اصلی بر این اساس باشد خیلی هم استقبال می‌کنیم.

وی در خصوص نحوه مراجعه استارت آپ‌ها به بهزیستی گفت: می‌توان با مراجعه به دفتر کودکان و نوجوانان این موضوع را انجام دهیم. ۶۵۰ مرکز شبانه روزی که بچه‌های بی سرپرست هستند تحت پوشش ما هستند. رویکردی که از سال گذشته آغاز کردیم اینکه در هر استان یک مرکز رشد برای بچه‌ها آماده کنیم که در تهران آماده و در دهه فجر راه اندازی می‌شود.
مسعودی فرید افزود: عمده این مراکز متشکل از بچه‌های سازمان هستند، هم بچه‌های تحصیل کرده هم بچه‌هایی که کارآفرین بودند و ما فکر کردیم که موفقیت فقط این نیست که یک نفر فقط تحصیلات دانشگاهی داشته باشد بلکه همه جنبه‌های مختلف را می‌تواند داشته باشد. تلاش می‌کنیم تا این مراکز را در همه استان‌ها برای کودکان تحت پوشش بهزیستی هستند، داشته باشیم. تا بچه‌ها بتوانند در همه عرصه‌های زندگی توانمند باشند. در عرصه کودکان زیر دبستان هم می‌شود این را داشته باشیم که مبتنی بر تقویت هویت دینی و ملی ما باشد واین قابل حمایت و پشتیبانی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار