پلاسکو ۱۵ طبقه ساخته می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۸۵۵

پلاسکو ۱۵ طبقه ساخته می شود

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی: شورای عالی شهرسازی و معماری با ساخت ۱۵ طبقه پلاسکو موافقت کرد
پلاسکو ۱۵ طبقه ساخته می شود

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید ایزدی دربیستمین نشست شورای عالی شهرسازی و معماری در جمع خبرنگاران از موافقت شورای عالی شهرسازی و معماری با ساخت ۱۵ طبقه پلاسکو و ۵ طبقه زیرزمین خبر داد و گفت: در کنار ساختمان پلاسکو، یادمان شهدای آتش نشان ساخته خواهد شد.
وی ادامه داد: در شورای عالی شهرسازی و معماری برای تامین پارکینگ، تصمیم گیری شد.
وی با اشاره به اینکه موضوع دیگری که در این جلسه بررسی شد مربوط به منطقه ۲۲ تهران و جمعیت پذیری این منطقه بود افزود: براساس طرح جامع بارگذاری این منطقه ۳۵۰ هزار نفر است، اما شهرداری منطقه تاکنون برای ۴۷۰ هزار نفر جمعیت برنامه ریزی و تعهد ایجاد کرده و حتی تا ۵۴۰ هزار نفر جمعیت برآورد کرده است.
ایزدی تاکید کرد: ملاک عمل وزارت راه وشهرسازی طرح جامع تفصیلی است و پس از بررسی‌های بیشتر دوباره به این دبیرخانه ارسال می‌شود.
وی یاد‌اوری کرد: هم اکنون اختلاف بین شهرداری منطقه و شورای عالی شهرسازی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار