کد خبر:۷۳۹۱۸۱
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور:

ثبت‌نام بدون کنکور دانشگاه پیام‌نور از ۲۹ دی آغاز می‌شود

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت‌نام بدون کنکور در دانشگاه پیام نور از ۲۹ دی ماه آغاز و اطلاعیه‌های مرتبط با آن امروز منتشر می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه پیام نور، امیرحسین بهروز مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با اشاره به آغاز ثبت نام بدون کنکور از ۲۹ دی ماه گفت: اطلاعیه مربوط به نحوه پذیرش و شرایط و ضوابط داوطلبان و نحوه درخواست پذیرش از موسسات و مدارک و سوابق موردنیاز، امروز ۲۵ دی ماه ۱۳۹۷ از طریق سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود.

وی با اشاره به قانون پذیرش حداقل ۸۵ درصد از ظرفیت پذیرش دانشجو در تمامی زیر نظام‌های آموزش عالی صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) که در اطلاعیه سازمان سنجش ذکر شده، افزود: طبق این اطلاعیه، پذیرش دانشجوی بدون کنکور در بهمن ماه ۱۳۹۷ و مهر ماه سال ۱۳۹۸ در دو بخش اعلام شده که بر این اساس داوطلبان واجد شرایط و متقاضی پذیرش بهمن ماه در دانشگاه پیام نور می‌توانند از تاریخ ۲۹ دی لغایت ۶ بهمن ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش ضمن مطالعه اطلاعیه و آگاهی از نحوه پذیرش با مراجعه به دانشگاه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور افزود: اطلاعیه به انضمام دفترچه راهنمای پذیرش صرفا سوابق تحصیلی برای مهرماه سال ۱۳۹۸نیز، ۱۷ بهمن ماه سال جاری توسط سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: زمان مراجعه داوطلبان برای اخذ پذیرش رشته محل‌های صرفا سوابق تحصیلی از ۲۰ اسفند ۹۷ تا اواخر مرداد ۹۸ خواهد بود.

بهروز تاکید کرد: تمام متقاضیان اعم از داوطلبانی که در کنکور سراسری سال ۹۷ ثبت نام نموده و یا ننموده اند می‌توانند در این مرحله شرکت کنند. همچنین داوطلبان متقاضی پذیرش رشته محل‌های صرفا سوابق تحصیلی نیازی به شرکت در کنکور سراسری سال ۱۳۹۸ نیز ندارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار