کد خبر:۷۳۹۳۴۰
با تلاش متخصصان؛

گجت‌های نانویی به کمک تشخیص دیابت می‌آیند

یک شرکت خارجی نانوحسگر قابل‌پوشیدن ساخته است که می‌توان از آن برای تشخیص دیابت از روی بازدم بیمار استفاده کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت آئرنوس (AerNos) اعلام کرد حسگر گازی این شرکت که در آن از فناوری نانو استفاده شده، قرار است در سامانه هشدار قابل‌پوشیدن برای شناسایی گاز‌های ویژه‌ای استفاده شود. بیش از ۴۶۰ میلیون نفر در جهان می‌توانند با استفاده از این نانوحسگر به سادگی دیابت را شناسایی کنند.

این نانوحسگر توسط شرکت آئربتیک (AerBetic) در نمایشگاه CES ۲۰۱۹ در معرض نمایش قرار گرفت. این حسگر به‌صورت گردنبند و دست‌بند ساخته شد تا کاربر بتواند از آن برای تعیین سطح قند خون خود در مقیاس «قسمت در میلیارد یا ppb» استفاده کند. آئرنوس این نانوحسگر را با تلفن‌های هوشمند و ادوات هوشمند خانگی ترکیب کرد که این کار با استفاده از Wi-Fi و بلوتوث انجام شد. یک برنامه نیز برای استفاده در تلفن همراه تهیه شده که می‌تواند نتایج آزمایش را خوانده و به کاربر اطلاع‌رسانی کند. این برنامه با در نظر گرفتن وضعیت بیمار، اطلاعات تشخیصی خود را به یک فضای ابری ارسال می‌کند. آئربتیک با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی این اطلاعات را بررسی کرده و عملکرد حسگر را بهبود می‌دهد.

سوندیپ دوشی بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت آئرنوس می‌گوید: «تاکنون حسگر کوچکی با قابلیت شناسایی گاز‌های خروجی از بازدم، ساخته نشده بود. ما با تحقیق و توسعه اقدام به ساخت حسگر‌های کیفیت هوا کردیم. همچنین حسگری ساختیم که می‌تواند دیابت را شناسایی کند که این دستگاه قادر است روی زندگی میلیون‌ها نفر در سراسر جهان تأثیر گذارد.»

آرنار تورس مدیرعامل شرکت آئربتیک می‌گوید: «برخی از مبتلایان به دیابت، از سگ‌های آموزش‌دیده برای شناسایی ترکیبات آلی فرار استفاده می‌کنند. ما با همکاری آئرنوس اقدام به ساخت ابزاری کردیم که قابل‌پوشیدن بوده و می‌توان از آن برای شناسایی گاز‌هایی که با دیابت مرتبط است، استفاده نمود. این حسگر به بهبود کیفیت زندگی افراد دیابتی کمک می‌کند.»

آئرنوس در حوزه ساخت نانوحسگر گازی فعالیت دارد که AerN۲S یکی از فناوری‌های انحصاری این شرکت است که می‌تواند گاز‌های سمی را در محیط شناسایی کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار