کد خبر:۷۳۹۵۹۸
استاد دانشگاه ارومیه:

اولین تولید محتوای دیجیتال پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه رونمایی می‌شود

استادیار گروه علوم محیط زیست دانشگاه ارومیه گفت: اولین تولید محتوای دیجیتال مبتنی بر واقعیت مجازی برای معرفی پروژه تثبیت ریزگرد‌ها و ماسه‌های روان در منطقه جبل‌کندی ارومیه در چند روز آینده رونمایی می‌شود.

حسین خیرفام، استادیار گروه علوم محیط زیست دانشگاه ارومیه در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خبر از رونمایی اولین تولید محتوای دیجیتال مبتنی بر واقعیت مجازی برای معرفی پروژه تثبیت ریزگرد‌ها و ماسه‌های روان در منطقه جبل‌کندی ارومیه در چند روز آینده را داد.

خیرفام مطرح کرد: پروژه‌های گسترده و زیربنایی متعددی در راستای به‌کاشت محصولات کشاورزی، کاهش تلفات آب در بخش کشاورزی، به‌سازی سامانه‌های رودخانه‌ای و شبکه‌های آبیاری، احیای تالاب‌ها، تأمین آب از منابع دیگر، دانش‌افزایی و جلب مشارکت عمومی و هم‌چنین شناسایی و تثبیت کانون‌های ریزگرد و ماسه‌های روان توسط ستاد احیای دریاچه ارومیه و سازمان‌های اجرایی عملیاتی شده است.

استادیار گروه علوم محیط زیست دانشگاه ارومیه تصریح کرد: پایش گسترده پروژه‌های اجرایی ستاد احیای دریاچه ارومیه توسط دفتر پایش دانشگاه ارومیه مستقر در پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه، اثربخشی پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه به‌ویژه در دو سال اخیر را می‌توان مثبت ارزیابی کرد.

وی گفت: اطلاع‌رسانی در مورد محل، گستره و اثربخشی این پروژه‌ها را ناکافی است دانشگاه ارومیه اخیراً با همکاری ستاد احیای دریاچه ارومیه و استانداری آذربایجان غربی، اقدام به آگاهی بخشی، دانش‌افزایی و تحلیل اقدامات احیایی دریاچه ارومیه کرده است.

خیرفام خاطرنشان کرد: اگر مردم و صاحب‌نظران از نزدیک اقدامات اجرایی انجام شده را مشاهده کنند، موفقیت و اثربخشی اکثریت پروژه‌ها را تأیید کرده و در نتیجه منجر به جلب حداکثری در مشارکت عمومی و افزایش اعتماد و همراهی مردم خواهد شد. با این حال، از آن‌جایی‌که درعمل امکان بازدید جامعه و علاقه‌مندان از این پروژه‌ها امکان‌پذیر نیست؛ ما در پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه اقدام به تولید محتوای دیجیتال برای نمایش مجازی و تصویری این پروژه‌ها برای عموم کرده‌ایم که در چند روز آینده اولین محصول ما از طریق رسانه‌های نوشتاری رونمایی خواهد شد.

استادیار گروه علوم محیط زیست دانشگاه ارومیه اظهار کرد: این محصول بسیار جذاب و کاربردی بوده و پروژه تثبیت ریزگرد‌ها و ماسه‌های روان حاشیه‌های خشک شده دریاچه در منطقه جبل‌کندی ارومیه از طریق احداث بادشکن‌های غیرزنده و بوته‌کاری به‌عنوان اولین محتوای دیجیتال می‌باشد.

وی در پایان بیان کرد: علاقه‌مندان برای اطلاعات بیش‌تر و برقراری ارتباط می‌توانند عضو کانال سروش «همه با هم برای احیای دریاچه ارومیه» با آدرس ehya_urmialake@ شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار