کد خبر:۷۴۱۷۷۱
گردشی در دنیای استارت‌آپ‌ها؛

تضمین امنیت جان موتورسواران با ایده‌ای استارت‌آپی/ «پاوان» در راه است

باز هم خبر‌هایی خوب از استارت‌آپی نو پا در راه است و محصولی به نام کلاه هوشمند با قابلیت‌های ویژه به زودی وارد بازار می‌شود تا از این پس کمتر شاهد آمار جانباختگان موتورسواری باشیم.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «برخورد موتور سیکلت با ساختمان حادثه آفرید»؛ خبری که تیتر برخی از روزنامه‌ها شد. در این حادثه بکی از سرنشینان زنده ماند و دیگری درگذشت. مرد جوان که از خالی شدن ترمز موتور آگاهی یافت. بدون آنکه زن جوان مطلع شود کلاه کاسکت را بر سر او گذاشت. کلاه ایمنی، کلاه ایمنی کلمه‌ای که در ذهن زن جوان حک شد و تصویری که تا سال‌ها همراه او بود.

البته رویداد‌هایی شبیه به این اتفاق که حالمان را دگرگون می‌کند، کم نیست. همچنین امار‌های مرتبط با صدمات و اسیب‌های سر در تصادفات موتور سواری نیز نشان می‌دهد که باید فکری جدی برای این موضوع داشته باشیم. شاید همراه داشتن یک کلاه ایمنی به همین سادگی از این اتفاقات جلوگیری کند. اما ایده‌ها و خلاقیت جوانان کشور برای این موضوع نیز راه حلی نوآورانه اندیشیده است.

پاوان می‌آید
بله، خبر‌های خوشی در راه است. به زودی کلاه ایمنی هوشمند با نام «پاوان» محصولی از یک استارت‌آپ نوپا تجاریسازی و وارد بازار می‌شود. طرح و ایده تولید کلاه ایمنی هوشمند پس از تحقیقات میدانی و تخصصی در خرداد ماه سال گذشته در رویداد سانبا پلاس مطرح و پس از تشکیل تیم از تیرماه به صورت جدی روی آن کار شد. این استارت‌آپ با حضور در رویداد‌های مختلف افتخاراتی را کسب کرده است که می‌توان به کسب مقام دوم در رویداد بین المللی "کارآفرین شو" و کسب مقام سوم برترین استارت‌آپ کشور در رویداد IoTIC اشاره کرد.

از آنجا که این کلاه هوشمند دارای قابلیت‌های متعددی است از میثم ایجادی موسس این استارت‌آپ درباره این ویژگی‌ها پرسیدیم. ایجادی بیان کرد: جنس محصول از فیبر کربن است. همچنین با مجهز شدن کلاه از پشت سر با دوربین قابلیت دید از پشت نیز به موتور سوار داده می‌شود. البته با وجود سنسور‌هایی دمای داخل کلاه نیز قابل تنظیم است. چک کردن علائم حیاتی راکب و گوش کردن به موسیقی نیز بخش دیگری از این ویژگی‌ها است. البته این کلاه هوشمند به امکانات دیگری نیز مجهز است.

ایجادی در پاسخ به این پرسش که در کشور ما هنوز فرهنگ استفاده از کلاه‌های ایمنی همه گیر نشده است، این استارت‌آپ چگونه می‌تواند یک چنین محصول جذابی را فرهنگ سازی کند گفت: دو عامل قیمت و امکانات پارامتر‌هایی هستند که سعی بر بهینه سازی آن داشتیم تا محصولی شایسته تولید کنیم. از کیفیت نخواهیم کاست و معتقدیم برای جا انداختن این موضوع علاوه بر اهرم فشار باید محصولی در خور در بازار وجود داشته باشد. این موضوع باعث می‌شود موتورسواران بهانه‌ای نداشته باشند.

ورود به بازار و چالش‌هایی که در این زمینه پیش روی استارت‌آپ‌ها قرار دارد را باید دغدغه آن‌ها بدانیم، دغدغه‌ای که آموزش راه حل آن است. همانطور که این استارت‌آپ نوپا با حضور در دوره‌های پیش شتابدهی مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی در این مسیر قرار گرفت و به زودی با جذب سرمایه گذار محصول خود را وارد بازار می‌کند.

پس اگر مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی فراخوان نوپا‌های همگرا را منتشر کرده است هدفی جز تسهیل مسیر استارت‌آپ‌های نوپا در جذب سرمایه گذار و ورود ایده‌های خلاقانه به بازار ندارد. اقدامی که تا کنون مسیر حرکت چندین استارت‌آپ را هموار کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار