
۱۶ بهمن؛ آخرین مهلت نامنویسی در آزمون پردیس بینالمللی ارس/ پردیسهای خودگردان دانشگاه تبریز دانشجو میپذیرید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید صمد حسینی، رئیس پردیسهای خودگردان دانشگاه تبریز، از پذیرش دانشجو در ۲۹ رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی در پردیس بین المللی ارس این دانشگاه خبر داد.
سید صمد حسینی در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بر اساس سیاستهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاههای سطح یک میتوانند در مناطق آزاد واحدهای بین المللی دایر و در این راستا نیز اقدام به پذیرش دانشجو از داخل و خارج از کشور نمایند، تصریح کرد: دانشگاه تبریز هم در این خصوص با پشتوانه بیش از ۷۰ ساله سابقه موثر در زمینه آموزش و پژوهش و در راستای پاسخ به تقاضای روزافزون داوطلبان تحصیلات عالی در داخل و خارج از کشور و با توجه به برنامه ریزی بلند مدت علمی، آموزشی و پژوهشی خود، پردیس بین المللی ارس را در سال ۱۳۸۸ به صورت رسمی راه اندازی کرده است.
مشاور رئیس دانشگاه تبریز تصریح کرد: پردیس بین المللی ارس در سال ۱۳۸۸ پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در ۴ رشته آغاز و در حال حاضر با افزایش رشتهها به حدود ۴۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۷ رشته در مقطع دکتری رسیده است پردیس خودگران تبریز نیز در سال ۹۲ راه اندازی شده که در حال حاضر ۱۹۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۸ رشته در مقطع دکتری دانشجو پذیرش میکند.
وی در رابطه با نحوه پذیرش دانشجو در پردیس بینالمللی ارس دانشگاه تبریز واقع در منطقه آزاد ارس (جلفا) برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ افزود: پذیرش دانشجو در این واحد بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بین داوطلبان داخلی و خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی است.
حسینی بیان کرد: در این دوره پذیرش دانشجو در پردیس بین المللی ارس در ۱۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۲ رشته در مقطع دکتری تخصصی صورت خواهد گرفت.
رئیس پردیسهای خودگردان دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه ثبتنام برای پذیرش دانشجو پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز از ۸ بهمن آغاز شده و تا ۱۶ بهمنماه سال جاری نیز ادامه خواهد داشت، خاطر نشان کرد: داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند، به سایت اینترنتی http://arasp.tabrizu.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۳۳۹۲۴۴۱-۴۱ تماس حاصل کنند.
وی جذب دانشجوی خارجی را از جمله راهبردهای کلان دانشگاه تبریز در سالهای اخیر بیان کرد و افزود: در این راستا با برنامه ریزیهای صورت گرفته در پردیسهای خودگردان دانشگاه تبریز و به ویژه در پردیس بین المللی ارس گامهای موثری برای جذب دانشجوی خارجی برداشته شده که امید میرود در آینده نزدیک با همکاری سایر دستگاه و نهادها در این خصوص به اهداف تعیین شده خود برسیم.
حسینی با بیان اینکه طبق قانون، دانشگاهها باید ۵۰ درصد ظرفیت پردیسهای بین المللی را برای پذیرش و جذب دانشجویان خارجی و ایرانی برنامه ریزی کنند، یادآور شد: متاسفانه اکنون بسیاری از سرمایههای علمی کشور برای تحصیل به کشورهای دیگر میروند و هزینههای زیادی هم برای تحصیل در خارج از کشور پرداخت میکنند که بعد از اتمام تحصیل باید هزینهای برای تبدیل مدرک نیز پرداخت کنند که معتقدم باید برای جذب این دانشجویان به پردیس دانشگاههای کشور تلاش کنیم.