کد خبر:۷۴۳۱۲۸
علیرضا شجاع‌نوری در گفتگو با دانشجو:

مخاطب فهیم سینما را خانه‌نشین کرده‌ایم/ در سینما عطر چلوکباب راه انداخته‌ایم، اما به آنان پفک می‌دهیم!

یک بازیگر و تهیه‌کننده سینما گفت: برای ما که ادعای فرهنگی والایی داریم، صرف ساختن فیلمی که وقت مردم را تلف کند، درست نیست، همچنانکه این نقد به همکاران فیلمساز بنده وارد است.

علیرضا شجاع‌نوری از بازیگران و تهیه‌کنندگان سینما در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو درباره وضعیت فیلم‌های فعلی سینما عنوان کرد: جماعت بسیار زیادی هستند که تیپ سینمای خانوادگی را دوست دارند، اما چون متاسفانه تیپ‌های خاص دیگری از فیلم‌ها در اکران امروز مد شده، کم کم هم بر کناره‌گیری مخاطب تاثیر گذاشته است.

تهیه‌کننده فیلم «بنفشه آفریقایی» ادامه داد: سینما یا برای شعور مخاطب احترام قائل است یا به شعور مخاطب توهین می‌کند؛ هر دو دسته این فیلم‌ها در سینمای ایران موجوداند.

به گفته این بازیگر؛ ما ملت فرهیخته و فرهنگی هستیم. مخاطب سینمای ایران نیز فهیم است و قدردان فیلم‌هایی هم هستند که به آنان و ذائقه‌شان احترام می‌گذارد. اما متاسفانه این جماعت از مخاطبان، امروز واقعا در سالن‌ها هستند؟
شجاع‌نوری تأکید داشت: امروز با فیلم‌هایمان، مخاطبان واقعی سینما راخانه نشین کرده‌ایم، این‌ها با سینما قهر کرده‌اند. این مساله نیز بخاطر فیلم‌هایی است که امروزه به خورد آن‌ها می‌دهیم؛ این جمیعت واقعا ناامید شده اند که باز هم فیلم‌هایی بینند که به شعور شان احترام بگذارد.

این تهیه‌کننده حاضر در بخش سودای سیمرغ جشنواره فجر ادامه داد: باید به مخاطبان سینما حق داد؛ این‌ها مجبورند حتی خود شان را در خانه با فیلم خارجی سرگرم کنند و سینما را از سبد فرهنگی شان حذف کنند و این بخاطر ناامیدی از دیدن فیلم خوب فرهنگی سالم است.

وی با بیان اینکه هر از گاهی هستند فیلم‌هایی که این جرقه امید را روشن می‌کند، گفت: حق همین است که بگویم این نوع فیلم‌های محترم که به مخاطب احترام بگذارد و به شعور او بی احترامی نکند را کم داریم؛ نتیجه‌اش همین است که جماعتی را از سینما حذف کرده ایم.

شجاع‌نوری با بیان اینکه امثال «بنفشه آفریقایی» را با احترام به مخاطب ساخته‌ایم، گفت: در وضعیت کنونی، ما در سینما بوی عطر چلوکباب راه انداخته ایم، اما در عالم واقع به آنان پفک می‌دهیم؛ مردم را از دیدن فیلم خوب ناامید کرده‌ایم، چون فقط فیلم نامناسب به تحویلشان داده ایم.

این بازیگر اعتقاد داشت که باید کم کم به جایی برسیم که مخاطب هر وقت اراده کند و به سینما بیاید، یک خوراک فرهنگی خوب را روی پرده ببیند. در این صورت سینمای ما هم از نظر فرهنگی و هم تجاری اتفاقا توامان رشد خواهد کرد.

وی در ارتباط با فیلم‌های کمدی بسیاری که در سینمای ایران ساخته شده و اکران می‌شود نیز گفت: فیلم کمدی هم باید با احترام به مخاطب ساخته شود و فیلمی باشد که ذهن مخاطب را درگیر کرد. برای ما که ادعای فرهنگی داریم صرف ساختن فیلمی که وقت مردم را تلف کند، درست نیست، همچنانکه این نقد به همکاران فیلمساز بنده وارد است.

علیرضا شجاع‌نوری، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بنفشه آفریقایی» در خاتمه به خبرگزاری دانشجو گفت: وظیفه من ساخت فیلم خوب است. من فکر می‌کنم این فیلم‌ها که به مخاطب احترام می‌گذارد باید در ساختاری سینمایی تولید شوند. همچنانکه می‌توانند گیشه خوبی هم داشته باشند، چون با تبل یغ خوب می‌توان مردم را به دیدنش راغب کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار