سومين همايش فرهنگي دانشجويي حمايت از محرومان «مهر باران»
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۴
10 تا 12 ارديبهشت ماه برگزار مي‌شود

سومين همايش فرهنگي دانشجويي حمايت از محرومان «مهر باران»

سومين همايش فرهنگي دانشجويي حمايت از محرومان با عنوان«مهر باران»، 10 تا 12 ارديبهشت ماه در دانشكده ادبيات دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با توجه به تاكيدات امام (ره) و مقام معظم رهبري مبني بر حمايت از اقشار محروم جامعه و حركت به سوي رفع محروميت و توسعه و گسترش عدالت در تمام عرصه‌هاي اقتصادي، فرهنگي و سياسي، دانشگاهيان و دانشجويان به عنوان قشر نخبه و پيشرو مسئوليت سنگين تري را نسبت به ساير اقشار جامعه بر عهده دارند.

اين گزارش مي‌افزايد: تشكل‌ها و گروه‌هاي دانشجويي فعال در اين ميان مي‌توانند در حوزه محروميت زدايي علاوه بر مشاركت در زدودن گرد محروميت از چهره جامعه، به عنوان مشاوران سياستگذاران و دولتمردان نيز عمل كنند و فعاليت‌هاي چشمگيري که در اين زمينه داشته اند نه تنها توانمند سازي و ارتقاي سطح فرهنگي و اقتصادي مناطق محروم را به دنبال داشته، بلكه منجر به تقويت و تكريم روحيه عدالت خواهي جوامع دانشجويي نيز خواهد شد.

بر اساس اين گزارش، جهاد دانشگاهي با برگزاري نخستين همايش مهر باران در سال 84، امسال در صدد برگزاري سومين دوره اين همايش در مشهد است.

اين گزارش آورده است: فرهنگ سازي جهت انجام فعاليت‌هاي خير خواهانه در جوامع دانشگاهي، ترويج فرهنگ فعاليت‌هاي جهادي و خيريه در جامعه، معرفي فعاليت‌ها و خدمات نهادهاي مسئول در عرصه حمايت از محرومان و مستضعفان، گام برداشتن در جهت استقرار عدالت اجتماعي با پشتوانه جامعه دانشگاهي و معرفي فعاليت گروه‌هاي فعال دانشجويي در عرصه فقر و محروميت زدايي از جمله اهداف اين همايش است.

همچنين از ديگر اهداف اين همايش مي‌توان به ايجاد بستر براي ارتباط، تعامل و انتقال تجربه هرچه بيشتر گروه‌هاي دانشجويي فعال در عرصه حمايت از محرومان، ايجاد ارتباط منسجم بين نهادها و سازمان‌هاي مرتبط در عرصه محروميت زدايي و برقراري ارتباط مستحكم بين گروه‌هاي دانشجويي حمايت كننده از محرومان اشاره كرد.

اين گزارش مي افزايد: برنامه‌هاي همايش شامل برپايي نمايشگاه «دستاوردهاي سازمان‌ها و گروه‌هاي دانشجويي»، تقدير از گروه‌هاي دانشجويي فعال و حاميان فعاليت‌هاي دانشجويان در عرصه محروميت زدايي، برگزاري جلسات مشترك گروه‌هاي دانشجويي با مسئولان و ارائه نظرات آنها، برپايي كارگاه‌هاي تخصصي «آشنايي با روش‌هاي رشد و ارتقاء محرومان» و نشست گروه‌هاي دانشجويي به منظور ارائه فعاليت‌هاي همراه با تبادل نظر و انتقال تجربيات است.

بر اين اساس، اين همايش با حضور 120 گروه دانشجويي فعال از سراسر كشور در عرصه محروميت زدايي به منظور بررسي نقش گروه‌ها در زدودن گرد محروميت و فقر در كشور و ارائه برنامه‌هاي آينده مسئولان برگزار مي‌شود.

خاطرنشان مي‌سازد، سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي، معاونت فرهنگ جهاد دانشگاهي واحد مشهد، كميته امداد امام خميني سازمان بهزيستي، هلال احمر، نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، سازمان بسيج سازندگي و سازمان صدا و سيما از جمله مشاركت كنندگان اين همايش هستند.

لازم به ذکر است، مراسم افتتاحيه همايش «مهر باران» دهم ارديبهشت ماه در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار