رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: دشمن عجله دارد تا دولت روحانی تمام نشده یک ضربه جدی تری به ما بزند و همه گزینههایی را دارند، آماده میکنند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داوود گودرزی، رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور در نشستی که به همت بسیج دانشجویی استان فارس به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد در جمع دانشجویان بسیجی با اشاره به نقش حکومت اسلامی، مردم و رهبری گفت: اگر به آموزههای دینی مراجعه کنیم به یک مدل میرسیم در این مدل یک نفر به عنوان امام که هوا و هوس را پیروی نمیکند و چیزی غیر از رضای خدا نمیخواهد و امام جامعه است وجود دارد و بقیه مردم باید پا به رکاب او باشند و کاری که این امام میکند دیکتاتوری و دستوری نیست بلکه کار اصلی او این است که عقلانیت جامعه را رشد دهد که مردم با عقل و بصیرت خود مشکلات را حل کنند.
رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور مطرح کرد: در واقع کسی که اسلام شناس واقعی است جلو بایستد و بقیه با عقلانیت خود کار را دنبال کنند و تا این مدل شکل نگیرد به آن پیشرفت و رشد واقعی نمیرسیم و در راستای این هدف بود که امام حسین (ع) همه یاران و خانواده و همه چیز خود را در راه خدا داد تا قدرت فهم مردم بالا برود. یا مثلا برای خدا کاری نداشت یک آیه در قران بیاورد که به اشاره کرده باشد بعد از پیامبر (ص) علی (ع) امام امت است و اسامی امامان تا آخر را در آیه بیاورد خوب چرا خدا این کار را نکرد؟ برای اینکه خود مردم به این فهم و معرفت برسند و علی (ع) را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه وقتی حکومت دینی و زندگی خوب شکل میگیرد که خود مردم بخواهند در ادامه گفت: مقام معظم رهبری فرمودند: فعلا جهت اصلی کشور مبارزه با استکبار و آمریکاست، جهاد اصلی اقتصاد مقاومتی است، جهاد اصلی تبیین برای مردم است که این تبیین را ۳ مرتبه در طول یکسال اشاره کردند که یکبار آن جهاد کبیر است که همان جهاد با قرآن و عدم پیروی از دشمن و تبیین برای مردم است بنابراین بروید لشگرهای مطالبه گری در مقابل عملیات روانی و شبهات دشمن درست کنید، دشمنی که راست و دروغ را مخلوط کرده و به خورد ما میدهد.
گودرزی خاطرنشان کرد: انگشت اشاره باید به سمت مردم و مسئولین برود، مردم چقدر پای کار بودند؟ در حمایت از کالای ایرانی، اصلاح الگوی مصرف، اقتصاد مقاومتی و ... و مسئولین چقدر پای کار بودند؟ گاهی به خاطر مشکلاتی که بعضا در کشور وجود دارد نمیتوانیم از دستاوردهای انقلاب اسلامی صحبت کنیم که کم نیستند و این بر میگردد به مسئولینی که با تفکر غرب گرایانه کشور را اداره میکنند و مسئولینی که اعتقاد به پذیرش نظام سلطه دارند.
رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: فساد از کجا شکل میگیرد؟ وقتی آقای روحانی در سخنرانی اش میگوید دست مسئولین را باز بگذارید تا کار کنند این باز بودن دست مسئولین به چه معناست؟ وقتی آقای حجاریان از سه مدل توسعه غربی، توسعه شرقی و توسعه انسانی صحبت میکند و مدل توسعه غربی را برای ایران مناسب میداند و میگوید برای اجرای آن فرهنگ مردم و دین مردم مانع است و تمام تلاش خود را برای از بین بردن این دو میکنند نتیجه اش این میشود که ۴۰ سال از انقلاب اسلامی گذشته و بعضا دچار مشکلاتی هستیم، چرا بعد از ۴۰ سال باید مرجع تقلید ما بگوید بانکداری ربوی حرام است؟ چرا بعد از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی بانکداری اسلامی نداریم؟
وی بیان کرد: فلسفه تشکیل حکومت اسلامی خدمت به مردم است و حضرت آقا خطاب به مسئولین کشور میفرمایند: من اگر قرار است با فساد مبارزه کنم با شماهاست و در جایی با اظهار ناراحتی به مسئولین میگویند من خسته شدم از بس به شماها گفتم و عمل نکردید و کار به جایی میرسد که حضرت آقا در سال ۹۰ در کرمانشاه در جمع دانشجویان ولایت فقیه را توضیح میدهند بنابراین باید مبانی حکومت دینی را مطالعه کنیم و بدانیم که این مردم هستند که برای سرنوشت خود چه در انتخابات و بعد از آن در مطالبه گری هایشان از مسئولین کشور تصمیم گیر اصلی هستند.
گودرزی اظهار کرد: چرا امر به معروف مثل نماز واجب است؟ به دلیل اینکه ایجاد احساس مسئولیت اجتماعی به ما میدهد و با مطالبه گری و نقد باعث رشد جامعه میشود. بنابراین در مدل امام و امت همانگونه که در نماز جماعت هم تبعیت ماموم از امام را میبینیم باید در جامعه بین امت و امام چنین رابطهای وجود داشته باشد و بدانیم نقش رهبری تعیین کننده است، ولی تمام کننده نیست، رهبر جهت دهنده در جامعه است و مردم و مسئولین باید با این جهتها هماهنگ باشند.
رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به سخن مقام معظم رهبری اظهار داشت: حضرت آقا فرمودند: «اگر مسئولی در جامعه اسلامی وجود داشته باشد و اعتقادی به نظام اسلامی و خدمت به مردم نداشته باشد اگر مسئولیت بگیرد این حرام شرعی است. » اینکه آقای روحانی گفت: « بهشت و جهنم مردم ربطی به ما ندارد پس چرا اصلا ما تشکیل حکومت اسلامی دادیم؟ مگر غیر از این بود که به رشد مادی و معنوی مردم کمک کنیم.» امام (ره) فرمودند: « در انتخاب مسئول به ساده زیست بودن و صادق بودن او توجه کنید مسئول باید زندگی مادون متوسط داشته باشد بنابراین مردم هم گاهی مقصرند که با انتخاب مسئول بد سرنوشت خود را بد رقم میزنند.»
وی در ادامه با اشاره به بحث شرایط روز اظهارداشت: دشمن عجله دارد تا دولت روحانی تمام نشده است یک ضربه جدی تری به ما بزند و همه گزینهها را دارند آماده میکنند با حضور اغتشاش طلبان، سلطنت طلبان و با بمب گذاری و... در مردم احساس ناامنی ایجاد کنند و از طرفی با کانالهای ماهوارهای و ضد انقلاب مانند آمد نیوز شبهه افکنی کنند و مثلا اثر تحریمها را شاید ۲۰ درصد بیشتر نیست با فشار عملیات روانی اثرگذارتر نشان دهند و از طرفی در منطقه یک فضای درگیری نظامی مثلا با امارات و جزایر سه گانه و... بوجود بیاورند و ما را درگیر بحث نظامی کنند.
گودرزی با اشاره به اینکه در دولت آقای روحانی چند دسته آدم وجود دارد تاکید کرد: یکی جریان نفوذیها و جاسوسان که در دستگیری معاون ارزی بانک مرکزی، در داخل وزارت صنایع و در وزارت محیط زیست و.. اینها را میبینیم.
وی ادامه داد: یک دسته جریان فساد است، کسانی که آدم جیب خودشان هستند و ادم کسی نیستند و به قول رهبر انقلاب قانون دانان قانون شکن و اینها با کمترین دردسر کالای قاچاق وارد کشور میکنند با فساد و رانت و؛ و یک گروه کاسبان دولت هستند که شغلشان کاسبی است و به فکر مردم نیستند و فرصت این کار را هم ندارند و فقط فکر رانت و کاسبی و افزایش مال و اموال و تعداد شرکتهای خود هستند و یک گروه بی عرضهها و آدمهای پیر و خسته و فرتوت هستند که جسارت تصمیم گیری ندارند که در بحث دلار شاهد آن بودیم که هر کس حرفی میزد و یک گروه قلیل در دولت هم انسانهای سالم هستند. ولی با همه این شرایط حضرت آقا در توصیه به جوانان میفرمایند: روحیه انقلابی خود را تقویت کنید و با اردوهای راهیان نور، اردوهای جهادی و... این روحیه انقلابی را حفظ کنید.
گودرزی در پاسخ به این سوال که چرا ۴۰ سال از انقلاب گذشته است، ولی هنوز رئیس جمهور طراز انقلاب اسلامی نداریم؟ چرا شورای نگهبان این افراد بی صلاحیت را تایید میکند؟ مطرح کرد: ارکان نظام باید دغدغه اصلی شان تربیت نیرو باشد چرا ما در بحث آموزش و پرورش عقبیم؟ زیرا به نظر بنده چالش اصلی نظام جمهوری اسلامی تربیت نیرو است که در این قضیه مشکل داریم.
وی ادامه داد: این وظیفه بسیج دانشجویی است چرا که در پیام حضرت امام (ره) در ۲ آذر ۶۷ مبنی بر تشکیل بسیج دانشجو و طلبه همین هدف تربیت نیروی طراز انقلاب اسلامی برای حل چالشهای اساسی نظام هدف اصلی عنوان شده است که حتی میفرمایند باید عقاید دیگر تشکلها را هم درست کند و بعد حضرت امام (ره) دستور انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاهها و اصلاح اساتید دانشگاه را دادند که امثال هاشمی نگذاشتند این قضیه به سرانجام برسد و امام (ره) هم به تنهایی نمیتوانستند کاری بکنند بلاخره امام هم باید با همین نزدیکان خود مانند هاشمی کار میکردند و غیر اینها کسی را نداشتند.
مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه با تاکید بر نقش جوان انقلابی گفت: رهبر معظم انقلاب این همه را سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید کردند و اینکه چرا عمل نمیشود؟ ولی چه کسی باید عمل کند؟ غیر از نزدیکان حضرت آقا و مسئولین کشور؟ و چه کسی باید مطالبه کند؟ به غیر از مردم و شما دانشجویان انقلابی؟ باید نخبگان کشور کار کنند و ما یقه نخبگان، مسئولین و حوزههای علمیه را بگیریم و با کمال احترام مطالبه گری کنیم چرا وقتی آقای رحیم پور ازغدی گفت: حوزه علمیه ما سکولار است این برخورد با او شد؟ این سیکل معیوب در دهه پنجم انقلاب اسلامی به دست شما جوان انقلابی درست میشود که به طور مداوم یقه مسئولین را بگیریم و اجازه ندهیم کسی مردم را فریب دهد.
وی یادآورشد: باید جوان انقلابی با تبیین و روشنگری بگوید ۴۰ سال انقلاب مال شما بود الان باید جوابگو باشید و این من هستم که میخواهم دولت اسلامی و نظام اسلامی را بسازم بله البته از تجربیات شما هم استفاده خواهم کرد، دهه پنجم انقلاب اسلامی با کمک شما جوانان انقلابی دهه اصلاح ساختارها، محتواهای سازمانها و اصلاح فرهنگ مردم خواهد بود.
گودرزی در خاتمه سخنان خود با ذکر ۳ نکته به عنوان خلاصه همه مباحث خود بیان کرد: اول اینکه من یک مجاهد انقلابی باشم، ساده زیست باشم و دلسوز مردم و نظام باشم و این را بدانم هر جا کار برزگی رخ داده موثرین آن و تعداد افراد اثر گذار آن کم بوده اند و کمیت مهم نیست مانند یاران امام حسین (ع) که ۷۲ نفر بودند، ولی در تاریخ اثرگذار بودند.
وی گفت: دوم مطالبه گری هوشمندانه و مداوم از مسئولین: مسئول در نظام اسلامی یعنی پاسخگو، مسئول یعنی خادم مردم، مسئول یعنی بیگاری، مسئول یعنی محروم از برخی خدمات، مسئول یعنی کمترین حقوق و بیشترین کار، مسئول یعنی کسی که در اتاقش به روی همه مردم باز باشد. بنا براین با مطالبه گری در کمال احترام باید مدام یقه مسئول را بگیرید و آنها را پاسخگو کنید که مجبور به جواب دهی شود. نکته سوم مدام تبیین کردن و حرف زدن با مردم است و مدام روشنگری کردن است.
رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور حضرت آقا در دانشگاه امام حسین (ع) میفرمایند: بهترین راه مبارزه با آمریکا تقویت مولفههای اقتدار ملی است مانند رشد علمی، رشد قدرت نظامی، رشد سرمایه فرهنگی، ایمان و حیاء جوانان و تقویت روحیه جهادی و انقلابی، یعنی با عمل به همین دو مورد آخر یعنی با افزایش ایمان و حیاء جوانان، اقتدار ملی افزایش میباید و با تقویت روحیه جهادی و انقلابی نیز اقتدار ملی افزایش میباید که اگر به همین موارد آخر و ۳ نکته بالا عمل کنیم به رشد و پیشرفت خود و کشور کمک شایانی کرده ایم.