اعتراض جبهه مشاركت به تغيير نام خليج فارس از سوي سايت گوگل
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵

اعتراض جبهه مشاركت به تغيير نام خليج فارس از سوي سايت گوگل

جبهه‌ مشاركت ايران اسلامي در اعتراض به سايت گوگل اطلاعيه‌اي صادر كرد.  

به گزارش گروه دريافت خبر «شبکه خبر دانشجو» در اين اطلاعيه آمده است:  شركت گوگل در برخي از محصولات و سايت‌هاي وابسته به خود از جمله نرم‌افزار عمومي "گوگل‌ارث" نام خليج فارس را تغيير داده است. بي توجهي سوال‌برانگيز يكي از بزرگترين سرويس دهندگان خدمات اينترنتي جهان به اسناد تاريخي، سياسي و بين‌المللي و تصريحات حقوقي مجامع بين‌المللي از جمله سازمان ملل متحد در زمينه نام‌گذاري خليج فارس ناشي از هر چه كه باشد نه فقط اهانت به شعور جامعه بين الملل است بلكه مي‌تواند شائبه همراهي آگاهانه يا ناآگاهانه مديران و كارشناسان اين مجموعه بزرگ با جريان ايجاد تنش بين‌المللي و اختلاف‌انگيزي در منطقه خليج فارس باشد.

در ادامه اين اطلاعيه آمده است: شگفت‌انگيزتر اين كه اين مجموعه بزرگ و مدعي اتفاق مشابهي را كه دو سال پيش توسط سايت و نشريه نشنال جئوگرافي رخ‌داد و واكنش ميليون‌ها ايراني را در داخل و خارج ايران برانگيخت و منجر به عذرخواهي و جبران اشتباه توسط اين نشريه شد، ناديده گرفته و به تكرار اين اشتباه دست زده است.

اين اطلاعيه مي‌افزايد: جبهه مشاركت ايران اسلامي همراه با همه هموطناني كه نسبت به تماميت ارضي، هويت تاريخي و حقوق، امنيت و منافع بين‌المللي ايران دغدغه دارند و از اين ماجرا مطلع شده‌اند، اعتراض خود را اعلام مي‌كند و از همه ايرانيان در سراسر دنيا مي‌خواهد كه شركت گوگل را مورد اعتراض قرار داده و آن را نسبت به عواقب اشتباه بزرگ خود آگاه نمايند. اميدواريم كه اين مجموعه بزرگ خدمات اينترنتي در جهان هر چه سريع‌تر به جبران اشتباه خود اقدام نمايد./انتهاي پيام/
 

پربازدیدترین آخرین اخبار