کد خبر:۷۴۵۱۸۲
موفقیتی تازه؛

تزریق داخلی با قرص‌های مجهز به سوزن‌های کوچک/ جایگزین تزریقات از راه رسید+ فیلم

دستگاه‌های خوراکی می‌توانند داروی مورد نیاز بیماران را مدیریت کرده و سپس از دستگاه گوارش دفع گردند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ برای کسانیکه تا کنون در معرض تزریق با سوزن قرار گرفته اند، روزی ممکن است روشی جایگزین و کمتر ترسناکی برای تزریق به وجود آید.
 
بلعیدن یک دستگاه به اندازه یک قرص و کپسول که داروی مورد نیاز فرد را بدون ایجاد درد در داخل معده به بدن فرد وارد نماید.

یک نمونه از این دستگاه ها، که در ۸ فوریه ارائه شده، صرفا انسولین را برای بدن فرد مدیریت می‌کرد. اما کپسول‌های قابل جذب مشابه دیگری نیز هستند که می‌توانند جایگزین تزریقات پوستی آنتی بادی‌ها برای درمان سرطان، تزریق هورمون‌ها و دارو‌های دیگر شوند.

هر یک از این دستگاه‌های جذبی به اندازه یک نخود و به شکل بلوط است و دارای یک مهره پلی استر سبک وزن و سرپوشی ضد زنگ است. این شکل طوری طراحی شده است که دستگاه بروری سطح معده هدایت و مستقر شود و همواره از قسمت انتهای بلوطی شکل بروی سطح معده مستقر گردد. در آنجا، سوزنی که کاملا از انسولین پر است چند میلیمتر وارد غشای مخاطی معده می‌شود. هنگامیکه نوک سوزن حل می‌شود، ما بقی دستگاه در ادامه دستگاه گوارش به حرکت در می‌آید و از آن عبور کرده و دفع می‌گردد.

دکتر جیووانی تراوروس، متخصص گوارش و مهندسی پزشکی در بیمارستان زنان بوستون و دانشگاه MIT می‌گوید: "با توجه به کمبود گیرنده‌های حساس به درد در داخل معده، بعید به نظر می‌رسد این تزریق کوچک باعث ناراحتی بیماران شود. "

در آزمایشات کلینیکی بروی خوک ها، دستگاه‌های فروخورده مقدار مشابهی از انسولین را نسبت به تزریق از طریق پوست وارد جریان خون کردند. یک هفته پس از درمان، محققان هیچ نشانه‌ای از آسیب بافتی در معده حیوانات یافت نکردند.

طراحی این دستگاه کاملا هوشمندانه است. اما برخی نسبت به عوارض بلند مدت چنین تزریق‌هایی برای بیماران مزمن نظیر بیماران دیابتی ابراز نگرانی دارند. محققان این تحقیق می‌گویند مطالعات آینده مشخص خواهد کرد که آیا عوارض مزمن این چنینی وجود خواهد داشت یا نه.
 
کد ویدیو
 
ترجمه: میلاد امینی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار