به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری «نووستی»، بیش از نیمی از مردم روسیه حوادث کنونی در ونزوئلا را دنبال می کنند و 20 درصد این افراد، آمریکا و سایر کشورها را مسئول بحران سیاسی کنونی در این کشور می دانند.
بر اساس نظرسنجی که از سوی مرکز سنجش افکارعمومی سراسری روسیه انجام شده، بیش از نیمی از شهروندان روس، یعنی 57 درصد آنها، بحران سیاسی کنونی در کشور ونزوئلا را دنبال میکنند و 20 درصد افرادی که علاقه مند به پیگیری روند اوضاع در ونزوئلا هستند، معتقدند که دخالت و اقدامات تحریکآمیز از سوی سایر کشورها، به خصوص آمریکا، عامل اصلی بحران سیاسی کنونی در این کشور آمریکای لاتین است.
16 درصد از سئوال شوندگان نیز اوضاع ونزوئلا را بعنوان یک «کودتای دولتی» تلقی کرده و 3 درصد از مردم نیز معتقدند این بحران ناشی از مبارزه بر سر منابع انرژی ونزوئلا است. البته 43 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی علت اصلی بروز این بحران در کشور ونزوئلا را نمیدانند.
"خوان گوایدو" رئیس پارلمان و رهبر مخالفان ونزوئلا در تاریخ 23 ژانویه (سوم بهمن ماه) خود را رئیس جمهوری موقت این کشور نامید و خواستار کناره گیری "نیکلاس مادورو" از سمت ریاست جمهوری شد. در حال حاضر اکثر کشورهای آمریکای لاتین، از جمله برزیل، کلمبیا و آرژانتین و همچنین کشورهای آمریکا، آلمان و فرانسه وی را به عنوان رئیس جمهوری موقت به رسمیت شناختهاند.
"دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا امکان مداخله نظامی این کشور در ونزوئلا را ممکن دانسته است. در حالیکه "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه چند روز قبل چنین اظهار نظری را نقض آشکار حقوق بین الملل از سوی آمریکا نامیده و گفت: «ایالات متحده پنهان میکند که قصد دارد به هر قیمت دولت قانونی در ونزوئلا را سرنگون کند.»