آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۵۴۱

تلاش رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله در شورای امنیت

یک روزنامه صهیونیستی از تحرکات این رژیم در شورای امنیت خبر داد که هدف آن درج نام حزب‌الله در لیست گروه‌های تروریستی است.
 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت‌آحارونوت» مدعی شد، ارتش این رژیم عملیاتی اطلاعاتی در شورای امنیت انجام خواهد داد تا اعضای آن را قانع کند حزب‌الله را سازمانی تروریستی معرفی کنند.

بر اساس این گزارش، هفته گذشته هیأتی از نمایندگان ده‌ها کشور در سازمان ملل از مرز‌های لبنان با فلسطین اشغالی دیدار کردند و در جریان تونل‌هایی که ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا کشف کرده، قرار گرفتند.

یدیعوت تأکید کرد، یک هیأت نظامی صهیونیستی متشکل از افسران عالیرتبه در اطلاعات ارتش این رژیم به سازمان ملل می‌روند تا کشور‌های دیگر را قانع کنند. این هیأت، اعضای شورای امنیت را در جریان بیم و هراس تل‌آویو از تقویت تقویت حزب الله پس از ورود به دولت لبنان قرار خواهند داد و به همکاری در ممانعت از تمرکز ایران در سوریه فرا خواهد خواند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده، ایران در رأس موضوعات نشست ورشو خواهد بود و خصوصا بر چگونگی جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای –به تعبیر وی- تمرکز خواهد شد.

رژیم صهیونیستی در دسامبر سال گذشته (۲۰۱۸) اطلاعاتی درباره حزب‌الله به شورای امنیت ارائه و ارتش لبنان را متهم کرد در راستای منافع حزب‌الله کار کرده است. «دنی دانون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل طی جلسه فوق‌العاده شورای امنیت که برای موضوع تونل‌ها در مرز لبنان برگزار شد، یونیفل (نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل) را متهم کرد که وظایفش را به خوبی انجام نداده است.

سیزدهم آذرماه ۱۳۹۷ ارتش صهیونیستی با ادعای اینکه جنبش مقاومت حزب‌الله از مناطق جنوبی لبنان، تونل‌هایی را زیر مناطق شمالی فلسطین اشغالی حفر کرده، از آغاز عملیات موسوم به «سپر شمالی» خبر داد و چند هفته آن را ادامه داد.

«سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله طی یک سخنرانی اعلام کرد، این تونل‌ها سال‌ها در مرز لبنان وجود داشته و اینکه ارتش رژیم صهیونیستی تازه آن‌ها را کشف کرده در واقع یک شکست اطلاعاتی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار