سیدحسن حسینی شاهرودی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ارزیابی خود نسبت به بودجه 98، اظهار داشت: بودجه 98 تفاوت چندانی با بودجه 97،96،95 و بودجه سال های قبل ندارد و تغییرات ساختاری که باید انجام می شد، ایجاد نشده است.
وی ادامه داد: تغییرات ساختاری یعنی میزان وابستگی به نفت به حداقل برسد، تولید داخلی برای ما اصل و اساس باشد، یارانه ها هدفمند باشد و توزیع عادلانه و متوازنی برای رفاه اجتماعی داشته باشیم.
حسینی شاهرودی با تاکیدبراینکه ما در 11 ماهه گذشته پول پاشی و واردات کالاهای اساسی را با قیمت های حداقلی ارز تجربه کرده ایم، تصریح کرد: برای سال اینده هم وضع همین است، در حالی دو سوم ارز حاصل از فروش نفت کشور صرفا به کالاهای اساسی اختصاص می یابد که به هدف اصابت نمی کند و هیچ یک از اقشار کم درآمد و روستاییان از یارانه ای که داده می شود منتفع نخواهند شد.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: از سوی دیگر در سال جاری علی رغم تزریق 14 میلیارد دلار برای کالاهای اساسی نه تنها نتوانستیم تنظیم بازار کنیم و قیمت ها را ثابت نگه داریم بلکه شاهد تورم بالای 40 درصدی تنها در حوزه کالاهای اساسی بودیم که این مابه التفاوت ارزی در اختیار افراد خاصی قرار گرفت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین در بودجه 98 نه تغییرات ساختاری ایجاد شده، نه وابستگی مان به نفت کاهش یافته و نه اشاره ای در بودجه شده که نشان از اشتغال، رونق اشتغال، و یا تثبیت اشتغال موجود داشته باشد که به تولید داخلی کمک و از واردات کالاهای غیرضروری جلوگیری کند.