کد خبر:۷۴۶۷۱۵
گزارش توئیتری دانشجویی|

«گام دوم انقلاب» به روایت دانشجویان/ سلام کن به فردا

دانشجویان فعال در توییتر نیز بعد از بیانات رهبر انقلاب اسلامی هشتگ «گام دوم انقلاب» را داغ کردند و این گونه عکس العمل نشان دادند.

«گام دوم انقلاب» به روایت دانشجویان/ سلام کن به فردا!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- مطهره مختاری؛ جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی برگزارشد. با شکوه‌تر از هر سال. این بار، اما دهه‌هفتادی‌ها هشتادی‌ها پررنگ‌تر از سال‌های قبل ظاهر شدند. انگار در چل‌چلی انقلاب جوان‌تر‌ها آمده‌اند تا بگویند پای کار این انقلاب هستند. امروز جوانان باید آماده شوند تا بار انقلاب را از دوش جوانان سابق که سال‌هاست دیگر جوان نیستند بردارد. به راستی میراث انقلاب خمینی بزرگ بعد از چهل سال برای ایرانیان افتخار به گذشته و امید به آینده است و آنان که باید این آینده را رقم بزنند جوانان هستند. جوانانی پر شور و پرکار که آماده‌اند زمینه‌ساز پیشرفت همه‌جانبه ایران عزیز شوند. اوج زیبایی چهل سالگی انقلاب اینجاست که همزمان آمریکا و همدستانش وعده تغییر حکومت می‌دهند و رهبر انقلاب افق‌های پیش‌رو را ترسیم می‌کنند و دکترین ارائه می‌دهند و هسته مرکزی این دکترین را جوانان قرار می‌دهد تا نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی همانند جوانان پیش از خودشان عامل پیشرفت جمهوری اسلامی باشند.


در تاریخ ثبت شده‌است زمانی که دولت‌مردان غربی به سران کشور‌های عربی می‌گفتند که اگر ما نبودیم شما باید فارسی صحبت می‌کردید و امروز مقامات اسرائیلی و آمریکایی با زبان فارسی برای مردم ایران پیام می‌فرستند. از حافظه‌ها شاید پاک شود، ولی تاریخ فراموش نخواهد کرد زمانی را که ساکنین شهر‌های بمباران‌شده در طول جنگ تحمیلی شعار می‌دادند موشک جواب موشک و ایران موشکی نداشت برای پاسخ به حملات دشمنانش؛ و امروز دشمن نگران است از انتقال سلاح‌های ایران به یمن، سوریه، لبنان عراق و دیگر متحدین استراتژیکش. برای همیشه در ذهن‌ها خواهد ماند که جمهوری‌اسلامی نوپای دهه شصت بود که در دهه نود در سرنگونی داعش نقش کلیدی را ایفا کرد. آری همه گفتند اسد باید برود. دیپلمات‌هایشان را برگرداندند و سفارت‌خانه‌هایشان را در دمشق تخلیه کردند. اما ایران گفت: اسد باید بماند؛ و حالا همان کشور‌ها یک به یک با خفت به دیدار سران سوری می‌روند و سفارت‌هایشان را بازگشایی می‌کنند.


 گام‌اول این انقلاب همین قدر مقتدر و با عزت برداشته‌شد و همین انقلاب امروز، در گام دوم خود را باز به دست جوانانش می‌سپارد تا از ظرفیت‌های استفاده نشده استفاده کنند. راه‌های نرفته را بروند. عقب افتادگی علمی و صنعتی کشور را که از دوره و قاجار و پهلوی شروع شده جبران کنند، فاصله آرمان‌ها و واقعیات را کم کنند و خلاصه جمهوری اسلامی را یک قدم به تحقق تمدن نوین اسلامی نزدیک‌تر سازند.


دانشجویان فعال در توییتر نیز بعد از بیانات رهبر انقلاب اسلامی هشتگ «گام دوم انقلاب» را داغ کردند و این گونه عکس العمل نشان دادند:


ماریا به فاصله زمانی کوتاه میان انتشار بیانیه رهبر انقلاب و واقعه تروریستی سیتان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: وقتی گام دوم انقلاب باشهادت آغاز می‌شود یعنی پیروزی در این راه قطعی‌ست.

 

/

حنیفا نیز کنایه‌ای به درس دانشجویان حزب اللهی زد و گفت: خب رفقا توصیه رهبر جهاد علمی و رسوندن کشور به قله‌های دانش بود. این ۱۴، ۱۳‌ها و پاس کردن با ۱۰ ما به درد .. می‌خوره کیا ستن امسال معدل الف. رشته مون بشیم و کنارشم تخصص رشته‌مون و یاد بگیریم.

 

/

طه محمدی با اشاره به عملیات تروریستی اخیر نوشت: وسط کلاسی بودم که چشمم خورد به یک خبر تنها چند کلمه به چشمم خورد عملیات انتحاری سیستان و بلوچستان شهادت 27 شهید سپاه پاسداران در یک عملیات تروریستی ... بدنم گر گرفت اما فهمیدم گام دوم انقلاب هم با خون پاره های تن این ملت آبیاری و تضمین شد...

 

/

 

ابوالفضل نوروزی نیز با اشاره به عدالت و توزیع درآمد عادلانه در گام دو. م. انقلاب گفت: بریتانیا سالانه هشت میلیارد پوند از املاک لوکس مالیات می‌گیره، ولی کمیسیون تلفیق با دریافت مالیاتمالیات بر خانه‌های لوکس که بالای نه میلیارد ارزش دارند مخالفت کرد. باید اشرافی‌ها پول اشرافی‌بازیشان را بدهند و از قبل این درآمد برای مستضعفین خانه ساخته شود.

/

 

سید محمد جواد حر نیز با انتشار عکسی به تجدید میثاق مردم اصفهان در تشییع پیکر شهدای واقعه تروریستی سیستان اشاره کرد و گفت: تجدید میثاق اصفهان

/

 

بابک نیز به سخنان رهبر انقلاب در جلسه‌ای خصوصی اشاره کرد و گفت: آقا در جلسه‌ای خصوصی فرموده‌اند من برای این بیانیه خیلی زحمت کشیدم! این یعنی گام دوم انقلاب رو در میدان مجاهدانه‌ی عمل پیاده‌سازی کنید و به تبلیغ در فضای مجازی بپردازید. وگرنه مثل شعار سال خیلی زود به فراموشی سپرده می‌شود.

/

سهراب یوسفی نیز بخشی از سخنان رهبر را توییت کرد و گفت: اگر آن روز مشکل غرب جلوگیری از خرید تسلیحات ابتدایی برای ایران بود، امروز مشکل او جلوگیری از انتقال سلاح‌های پیشرفته‌ی ایرانی به نیرو‌های مقاومت است.

/

 

علی اصغر عروجی نیز به افول قدرت آمریکا در گام دوم انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: در علوم سیاسی سه ویژگی را برای ابر قدرت‌ها قائل‌اند: توان حل بحران‌ها و مناقشات را در هر جای جهان دارند توان مهار رقیب خود را دارند.توان اتحادسازی برای رسیدن به منافعشان را دارند. شما بگویید امروز آمریکا کدام یک از این ویژگی‌ها را دارد؟

/

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار