کد خبر:۷۳۶۵۵۶
گزارش توئیتری دانشجویی|

دانشجویان درباره وزیر مستعفی بهداشت چه گفتند؟/ خداحافظ آقای میلیاردر!

قاضی زاده می‌توانست کمی صبر کند و با دلیل و مدرک در صحن مجلس از اعتراض خود به کمبود بودجه دفاع کرده و افراد را مجاب کند.
دانشجویان درباره وزیر مستعفی بهداشت چه گفتند؟/ خداحافظ آقای میلیاردر!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- زینب‌سادات میرسلطانی؛ استعفا! راهی جدید برای فرار از اشتباهات توسط مردانِ در راس دولت. در روز‌های اخیر وضعیت وزیر بهداشت دستخوش بحث‌های فراوانی شده است. روز یکشنبه دهم دی ماه الیاس حضرتی، نماینده تهران در در توئیتی خبر استعفای حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت ایران و حضور نیافتن او در جلسات هیات دولت را اعلام کرد.الباس حضرتی دلیل استعفای قاضی زاده هاشمی را اعتراض به "کاهش بودجه سلامت" عنوان کرد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: با همین مقدار بودجه‌ای که در حال حاضر سازمان برنامه و بودجه به مجلس فرستاده است، هم بودجه بیمه سلامت و هم پول کل وزارت بهداشت افزایش پیدا کرده است. من مخالف افزایش بودجه وزارت بهداشت هستم، زیرا معتقدم زیادی بودجه به این وزارتخانه داده شده است و این پول در این وزارت‌خانه حیف و میل می‌شود.


رئیس کمیسیون بهداشت ادامه داد: به عنوان یک کارشناس می‌گویم بودجه‌ای که به وزارت بهداشت داده شده است زیاد است اگر در این وزارتخانه قانون را رعایت کنند، خرج شان زیاد نمی‌شود، اما چون این کار را رعایت نمی‌کنند، هزینه‌هایشان زیاد است.


کارشناسان معتقد هستند که علت استعفای قاضی زاده هاشمی فرار رو به جلو و فرار از استیضاح شدن است، استیضاحی که توسط ۳۵ نماینده مجلس هفته قبل از استعفای او در مجلس کلید خورده بود.زیرا قاضی زاده می‌توانست کمی صبر کند و با دلیل و مدرک در صحن مجلس از اعتراض خود به کمبود بودجه دفاع کرده و افراد را مجاب کند.


اما او فرار از این وضعیت برزخی خود را اولویت دانسته و، چون می‌دانست که قادر به قانع کردن و استدلال درست برای این شکایت و اعتراض خود نیست استعفای خود را تقدیم دولت کرد و از سویی روحانی بدون تعلل این استعفا را پذیرفت.البته منتقدان و تحلیلگران از نفوذ نوبخت‌ها در اعمال نظر به روحانی سخن می‌گویند.

از سویی واعظی رییس دفتر رییس جمهور با تاکید بر این که "مسئله امروز ما با گذشته متفاوت است"، افزود: «به دلیل جنگ اقتصادی، سازمان برنامه و بودجه از نظر بستن بودجه با محدودیت‌هایی روبه‌رو است و امیدواریم با گفتگو‌هایی که انجام می‌شود این مسئله تا امروز حل شود.»

در کنار بحث بودجه سلامت برخی گمانه زنی‌ها حاکی از این است که ماجرا به بحث پرداخت پاداش بازنشستگان وزارت بهداشت باز می‌گردد. این گمانه پس از انتشار ویدئویی از قاضی زاده هاشمی مطرح شد. در این ویدئو وزیر بهداشت می‌گوید: «مشکلی که بود و تصمیم من را جدی کرد، برای ادامه ندادن همکاری، پاداش بازنشستگان بود. چقدر ما دویدیم دنبالش.»

او اظهار کرد: «نمی‌شود در یک خانواده‌ای یکی عضو آموزش‌و‌پرورش است، یکی عضو وزارت بهداشت، آن یکی پاداش بازنشستگی‌اش را تا امسال بگیرد؛ ولی این یکی از سال ۹۴ نگیرد؟ شما که مال وزارت علوم را دادید، چرا مال ما را ندادید؟»این سخنان نشان می‌دهد در این ماجرا پای محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه در میان است.


این گمانه زمانی تقویت شد که علی نوبخت برادر محمد باقر نوبخت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه طرح استیضاح وزیر بهداشت در دستور کار مجلس قرار دارد اقدام قاضی زاده هاشمی را "فرار به جلو" خواند و به شدت از وزیر بهداشت انتقاد کرد.

علی نوبخت با بیان اینکه بودجه بخش سلامت و وزارت بهداشت در بودجه امسال افزایش یافته، عنوان کرد: «من مخالف افزایش بودجه وزارت بهداشت هستم، زیرا معتقدم زیادی بودجه به این وزارتخانه داده شده است و این پول در این وزارت‌خانه حیف و میل می‌شود.»

 

حسن قاضی زاده هاشمی به عنوان وزیر میلیاردر شناخته می‌شود، و به دلیل حواشی بسیاری که در مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های خود در میان مردم داشته از محبوبیت اندکی برخوردار است، چنان که عده‌ای بعد از استعفای وزیر و ناراحتی او از کمبود بودجه در فضای مجازی فِلَش‌بَکی به رفتار او با آن پیرمرد مستمند بجستانی زده و گفتند که حالا زمان معامله او با وزیر است.


حسن روحانی نیز در مراسم تحلیف دور دوم ریاست جمهوری‌اش، طرح تحول سلامت را در کنار برجام به عنوان دو دستاورد بزرگ دولت اولش قلمداد کرد.


استعفا در دولت روحانی گویی امر ساده و بهترین راه برای فرار از اشتباهات وزرا شناخته شده و بدون در نظر گرفتن عواقب آن و همین طور بدون وقت شناسی و بحرانی که کشور درگیر آن می‌باشد نامه استعفای خود را تقدیم دولت می‌کنند.


این جریان در شبکه‌های مجازی از جمله توییتر واکنش‌های تندی از فعالان مجازی و دانشجویان در پی داشت؛ که تعدادی از این توییت هارا در ادامه می‌خوانید.

 

وحید چریکی از ناکارآمدی طرح تحول سلامت نوشت :بعد از اجرای طرح تحول سلامت بجای اینکه هزینه های خانوار ها کاهش پیدا کنه نسبت به قبل از اجرای طرح 84/5 درصد رشد کرده چرا؟ چون تعرفه ها پزشکی رو یه شبه 2/7 برابر کردن ححالا وزیر با طرح شکست خورده طلبکارانه استعفا داده.

///

 

 

حسین بیگدلی از روند استعفای قاضی زاده هاشمی و روی کار آمدن معاون نوبخت نوشت : اول قاضی زاده هاشمی استعفا می دهد بعد نوبخت پاسخش را می دهد بعد روحانی استعفا را می پذیرد آخر سر هم معاون نوبخت می شود سرپرست وزارت بهداشت آیا بازی کثیف دگری در کار است؟ آیا برای ریاست جمهوری آینده تبانی شده است؟

///

 

محمد موحد نقدی بر کابینه روحانی و استعفاهایشان کرد و نوشت: کابینه لیبرال ها نمایش استعفا راه انداخته که بگه ماهم عاره، حرفی واسه گفتن داریم ولی نمیذارن انجام بدیم. نخیر شما هیچ چی نیستید؛ حتی رئیستون هم اگه استعفا بده آب از آ|ب تکون نمی خوره تازه اگه کلا نباشین وضع بهتر هم میشه. الانشم اتومات داریم میریم جلو، شماها فقط سنگ میندازید.

///

 

علی آقابابایی این اسعفا و امثال آن را عملیات روانی دولت دانسته و نوشت: استعفاهایی از جنس استعفای وزیر بهداشت دور از انتظار نبوده و نیست و نخواهد بود! چرا که تطهیر چند چهره ی مطرح از این دولت در دورانی که روحانی به پایان خودش نزدیک میشه از عملیات روانی پیش بینی شده ی دولت است!

///

امیر حسین محمودی از اتفاقات حاشیه ای اخیر فضای مجازی که به دست سیاسیون و مردان دولت رقم زده شد نوشت: درازهی و گمرک! حمله حسام الدین آشنا به محسن رضایی و کربلای 4 استعفای وزیر بهداشت و پخش عمدی خبرش طرح استانی شدن انتخابات مجلس تغییر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح ایجاد دانشکده های علوم پزشککی خصوصی تصویب کلیات بودجه 98 پرپر زدن مجلس برای تصویب FATF یه جای کار میلنگه!

///

 

سجاد خدائی نوشت: وزیر پزشکان رفت... به امید آمدن وزیر بهداشت!

///

میلاد چهاردولی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کل کشور هم نوشت: دنیا برعکس شده. به جای وزیر بهداشت به دلیل هدر دادن بودجه توبیخ بشه، به دلیل کمبود بودجه استعفا میده... خروجی های سطح عالی دموکراسی هم به لابی گری خفن و کد بازی مشغول میشن تا یک خارجکی تمام عیار رو به تمامیت خواهانه بکنن دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی.

///

 

رسول صادقی نوشت: در مملکتی زندگی می کنیم که هزاران خانواده، با کاهش درآمد و تورم بالا، زندگی رو به هر سختی هست سر می کنند... اما وزرامون با کاهش بودجه استعفا میدند!!!

///

میثم عبدالهی از وضعیت معیشت مردم و ارتباط آن با استعفای وزیر بهاشت نوشت: اون که وزیر بهداشت بود و پورشه سوار می شد و داراییش از پارو بالا می رفت خطاب به دولت و دوستاش گفت: آدم کم تحملی نیستم ولی دیگه کارد به استخوانم رسیده و بعدش استعفا داد و رفت! در مقام مقایسه الان دیگه میشه حدس زد کارد به کجای مردم زیر خط فقر رسیده!

///

کاربری به نام یاس حاجی در ارتباط با وثیقه گذاشتن وزیر بهداشت برای برادر روحانی نوشت: یه چیزی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگه وزیر بهداشت استعفا بده و بره وثیقه میلیاردی حسین فریدونم پس میگیره یا چی؟ من باشم که اینکارو می کنم.

///

حسین حقی با انتشار عکسی از خداحافظی وزیر بهداشت نوشت: خدانگهدار ! شمارو با گند هایی که بالا آوردم تنها میذارم....

///

 

رسول نجفی از نابودی تمام رشته های علوم پزشکی به وسیله پروژه قاضی زاده هاشمی نوشت: حسن هاشمی یه برنامه 8 ساله واسه نابودی کل رشته علوم پزشکی داشت که به سلامتی پروژه رو 6 ساله تحویل داد و رفت... اینم آخرین دسته گلش.

///

 

امیر مومن با طنز نوشته ای به استعفای وزیر بهداشت این طور وانکش نشان داد: آقا یه بیکار داریم دکتر هست و متخصص چشم؛ کسی اگه کاری براش داره اعلام کنه، خدا خیرتون بده رزومه خوبی هم داره قبلا وزیر بوده!

///

 

محمد ابیانه از قرق شدن دولت توسط نوبخت و اعتدال توسعه ای ها این طور نوشت: موافقت رئیس جمهور با استعفای وزیر بهداشت مهر تاییدی بود بر این مطلب که نوبخت و اعتدال توسعه ای ها دولت را قرق کرده اند. گویا نسبت احمدی نژاد و مشایی و بقایی با نسبت روحانی و نوبخت و واعظی تکرار شده است.

///

زهرا حسینی هم از عدم پاسخگویی وزیر بهداشت نوشت :انقدری که وزیر بهداشت افاده داره واسه کار کردن من در کمتر کسی دیدم .. آقا استعفا میدی خب به ...! ولی قبلش وایسا پاسخگو باش واسه عملکردت... مد شده هر کی نمیتونه خراب کاریشو راست و ریست کنه استعفا میده!

///

مجتبی رحیم زاده کابینه روحانی را همانند مهدکودک خواند و نوشت: روحانی داره سعی می کنه وزیر بهداشت رو نگه داره،نوبخت داره میگه بزارید بره بچه پرو رو!! کابینه که نیست، مهد کودکه!

///

محمد مهدی بیکی از حکمت 263 نهج البلاغه مثال زده و این گونه نوشته: همنشین پادشاه شیرسواری را ماند که دیگران حسرت منزلت اورا دارندولی خود می داند که در جای خطرناکی قرار گرفته است. حکمت 263 نهج البلاغه (آخرتی دولت هست و همه دارند فرار می کنند)

///

مائده پرویزی قسمتی از نامه دکتر رازی را در توییت خود به اشتراک گذاشته: اکنون پس از شش سال شاهد از دست دادن بی نتیجه قسمت مهمی از منابع مالی دولت در مقابل نتیجه بسیار ضعیف از طرح به اصطلاح تحول سلامت و تبلیغات وسیع برای شاگرد اول و بچه مثبت دولت هستیم. خودکرده را تدبیر نیست. دکتر محمد رازی؛ استاد متخصص ارتوپدی.

///

زهرا عبدالهی گزیده ای از سخن رئیس کمیسیون بهداشت مجلس را در توییت خود آورده و نوشت: علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفته: هفته گذشته 35 نماینده خواستار استیضاح قاضی زاده وزیر بهداشت شده بودند.

///

کاربری با نام سید مهدی از هزینه های چند هزار میلیاردی طرح وزیر بهداشت این طور نوشت: میزان فرار مالیاتی پزشکان برابر با یارانه 11 میلیون نفره کارکنان فوریت و پرستاری تازه کارانه دی 96 رو گرفتن پزشکانی که قبل طرح کذایی سلامت 5 میلیون حقوق میگرفتن مثلا با ضریب k خوردن 37 میلیون پول میگیرن آقای وزیر بهداشت استعفا جواب نیست؛ نتیجه هزینه چند هزار میلیارد تومنی این طرح چی بود؟

///

نوید کمالی نوشت: وزیر بهداشت سابق خودش هم می دانست که بیشتر ماندنش در وزارت خانه تنها به زیان آینده سیاسی اش زخم خورده اش است... این اواخر هم دیگر آن وزیر سابق نبود همان وزیری که زمانی به عنوان گزینه 1400 برخی دولتی ها مطرح بود!

///

رضا کریمی با مخاطب قراردادن روحانی نوشت: آقای روحانی اینو هم باید ما بهت بگیم که وزیری انتخاب نکن که با کسری بودجه قهر کنه بره خونه باباش؟ توی این اوضاع وزیر مقاومتی می خوایم وگرنه پول خرج کردن توی اوضاع رفاه برای سیستم بهداشت و درمان ممرکت رو ابرام چرخی هم بلده!

///

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۷
اگه واقعا پولی در وزارت بهداشت حیف و میل و... شده باشه و درست خرج نشده باشه و تخلفی از قانون رخ داده باشه جای قوه قضاییه و دیوان محاسبات به عنوان مدعی العموم و ناظر خیلی خالیه

فقط قبلش بجای ی قاضی زاده هاشمی سرپرست وزارتخانه رو استیضاح کنید و کارت زرد بهش بدین که مردم بفهمند این وزیر مستعفی خوب بوده یا بد !!؟
در دوره اول ی روحانی ، مجلس همین کار رو با ی طیب نیا وزیر تازه به کرسی نشسته کرد که اگه یادتون باشه ی طیب نیا بعدش گفته بود استعفا میدم که ی لاریجانی خنده اش گرفته بود

در مرحله بعد لیست تخلفات وزارتخانه رو نمایندگان امضاء کننده استیضاح ، بدهند به قوه قضاییه تا از این به بعد دولتی ها یاد بگیرن با استعفا از پاسخگویی نمی توانند فرار کنند

نمیدونیم بلا تشبیه و بلا نسبت بعضیها، اگه بابک زنجانی هم استعفا میداد لابد از محاکمه نجات پیدا میکرد و زندان نمی رفت

اگه همینجوری پیش بره بعضی از مدیران وسوسه میشن که هر خبطی خواستن بکنند و در یه فرصت مناسب با استعفا میزنند به چاک که کسی پیگیر خطاشون نشه

استعفا بجای مجازات و محاکمه نمیتونه باشه اگه تخلفی رخ داده باشه
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار