برگزاري جشنوارههاي عفاف و حجاب در دانشگاهها
دكتر جليل دارا در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: اين جشنواره ها به صورت مستمر و چرخشي در دانشگاه هاي مختلف برگزار مي شود.
وي افزود: حمايت از ويژه نامه ها و نشرياتي كه با موضوع عفاف و حجاب منتشر مي شوند از ديگر برنامه هاي اداره كل فرهنگي وزارت علوم در بحث عفاف و حجاب است.
مديركل فرهنگي وزارت علوم بيان داشت: رونمايي از چندين كتاب و توزيع كتابچه هاي مختلف در خصوص عفاف و حجاب از برنامه هاي ديگر اين اداره كل است.
دارا در خصوص تعليق دانشجويان از تحصيل به خاطر موضوع عفاف و حجاب گفت: اين موضوع مربوط به بخش فرهنگي نيست و ما فقط بايد بحث فرهنگي اين موضوع را در دانشگاه ها دنبال كنيم.
وي در پايان گفت: بسترهايي را آماده كرده ايم كه بحث عفاف و حجاب در پوشش را در دانشگاه هاي مختلف بررسي كرده است، به اين ترتيب دانشجويان متوجه مي شوند كه اين بحث فقط در ايران مطرح نيست./انتهاي پيام/