آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۲۰۸
در همایش تحول در علوم انسانی دانشگاه آزاد مطرح شد

برگزاری کرسی‌های علمی برای اساتید دانشگاه آزاد امتیاز پژوهشی دارد

نخستین همایش تخصصی تعالی و تحول در علوم انسانی در دانشگاه آزاد مشهد با حضور اساتید حوزه علوم انسانی برگزار شد.
امید ملائی

توجه به حوزه علوم انسانی منجر به وحدت حوزه و دانشگاه می‌شود/برگزاری کرسی‌های علمی برای اساتید دانشگاه آزاد امتیاز پژوهشی دارد

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، روز گذشته نخستین همایش تخصصی تعالی و تحول در علوم انسانی در دانشگاه آزاد مشهد با حضور اساتید حوزه علوم انسانی استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی برگزار شد.

دانشگاه آزاد توجه ویژه‌ای به علوم انسانی خواهد داشت

در این نشست علی سروری مجد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: در دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی معاونت‌های موضوعی در این دانشگاه شکل گرفته است و در ترکیب جدید دانشگاه آزاد، معاونت علوم انسانی و هنر هم ایجاد شد؛ باتوجه به شخصیت علمی حجت الاسلام خسرو پناه ایشان در این معاونت منصوب شدند و قطعا با حضور ایشان توجه ویژه‌ای به علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی خواهد شد.

سروری افزود: سه استان خراسان رضوی، قم و اصفهان به عنوان سه استان شاخص در حوزه علوم انسانی در دانشگاه آزاد انتخاب شده اند، در این سه استان قرار است کار تخصصی در حوزه علوم انسانی انجام شود و به زودی این سه استان تبدیل به قطب علوم انسانی می‌شوند و عملا وحدت حوزه و دانشگاه را به نمایش خواهند گذاشت.
 
توجه به حوزه علوم انسانی منجر به وحدت حوزه و دانشگاه می‌شود/برگزاری کرسی‌های علمی برای اساتید دانشگاه آزاد امتیاز پژوهشی دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ادامه داد: نشست تخصصی در بین اساتید علوم انسانی در دانشگاه آزاد مشهد برگزار خواهد شد تا بتوانیم در این دانشگاه از نظر اساتید علوم انسانی دانشگاه استفاده کنیم و گام عملی در این موضوع برداریم.

برگزاری کرسی‌های علمی برای اساتید دانشگاه آزاد امتیاز پژوهشی دارد

حجت الاسلام حسن خیری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این نشست گفت: مطالبه‌ی که مقام معظم رهبری از دانشگاه‌ها داشتند بحث برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها بود که متاسفانه این موضوع بر زمین مانده بود، اما الحمدالله در دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی این مطالبه مطرح شد و با توجه دانشگاه آزاد پیگیری این موضوع در پژوهشکده مطالعات اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد آغاز شد.

خیری افزود: کرسی علمی، تخصصی و ترویجی دو نوع کرسی مهم است، کمیته دستگاه مرکزی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفت و بخش نامه شیوه اجرایی این موضوع در این کمیته تدوین شد و امروز در استان‌ها این موضوع فعال شده است.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد افزود: امروز نهضتی بسیار خوبی در حوزه علوم انسانی در دانشگاه آزاد شکل گرفته است و تعداد برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد به صورت تساعدی افزایش یافته است.
 
توجه به حوزه علوم انسانی منجر به وحدت حوزه و دانشگاه می‌شود/برگزاری کرسی‌های علمی برای اساتید دانشگاه آزاد امتیاز پژوهشی دارد

وی ادامه داد: کرسی‌های تخصصی که شامل کرسی‌های نظریه پردازی و نوآوری است در دانشگاه آزاد دارای امتیاز پژوهشی است و در دانشگاه آزاد برگزاری این کرسی‌ها بسیار آسان گرفته شده است که این قبیل برنامه‌ها بیشتر در این دانشگاه اجرا شود.

خیری بیان کرد: در آغاز دهه‌ی پنجم انقلاب با استفاده از چشم اندازی که رهبری برای ما ترسیم کردند باید رسالت خودمان را به انجام برسانیم و باید از از ظرفیت جوانان در این راه استفاده کنیم.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد تصریح کرد: هویت انقلابی مرز و قومیت نمی‌شناسد و این انقلاب متعلق به همه است، پژوهشکده انقلاب اسلامی هم که عنوان انقلاب را یدک می‌کشد در دانشگاه آزاد محدودیتی در فعالیت ندارد و قطعا این پژوهشکده متعلق به همه است و همه افراد می‌توانند در این پژوهشکده ایده بدهند و کار کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار