رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اصلاح ساختارهای موجود گفت: اخیرا اقداماتی برای اصلاح ساختارها در دانشگاه آغاز شده است و ما در تلاش هستیم که در ساختار جدید به منظور همکاری بیشتر با صنعت انعطاف پذیری بیشتری داشته باشیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ سیداحمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سومین نشست صاحب نظران ارتباط صنعت با دانشگاه با اشاره به مدل همکاری این دانشگاه با صنعت، اظهار کرد: بر نحوه اجرای این همکاری نظارت داریم، ولی بهترین ناظر آن کارفرمایان هستند. در صورت هر گونه اختلالی در این ارتباط سعی در برطرف کردن چالش هستیم.
وی با بیان اینکه در این همکاری دانشجویان نیز مشارکت دارند، اظهار کرد: ما مرتبا در حال تحول در مدلهای همکاری با صنعت هستیم، ولی به این نکته نیز اعتقاد داریم که باید ساختارها اصلاح شود.
معتمدی با اشاره به اشکالات موجود در ساختارهای دانشگاهها و دستگاه هایی، چون وزارت علوم با تاکید بر اینکه ما اصلاح ساختار را از خودمان آغاز کردیم، ادامه داد: کلیه ساختارهای کشور اعم از اقتصادی، اجتماعی، صنعتی، وزارت علوم و دانشگاهها نیاز به اصلاح ساختار دارند که خوشبختانه در این زمینه اقداماتی اجرایی شده است.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه در جلسهای با ۱۳ دانشگاه بزرگ کشور داشتیم گزارشهایی از اصلاح ساختارها ارائه شد، یادآور شد: ساختارهای موجود در کشور مربوط به دانشگاههای نسل اول است در حالی که دانشگاهها به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم در حال حرکت هستند تا بتوانند در اقتصاد نقشی را ایفا کنند.
معتمدی با بیان اینکه در این زمینه ما تجربیات خوبی کسب کردیم، خاطر نشان کرد: با اقداماتی که صورت گرفته میزان قراردادهای صنعتی ما در سالهای اخیر ۲.۵ برابر شده است ضمن آنکه تعداد شرکتهای دانش بنیان پذیرش شده از ۱۶ شرکت به ۱۳۷ شرکت افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه در اصلاح ساختار در تلاش هستیم که در اجرای امور انعطاف پذیری لازم را داشته باشیم، اضافه کرد: هر بخش صنعتی دارای ساختار و شرایط خاصی را دارد و با برنامه ریزیهای مناسب میتوان با استفاده از توانمندیهای کشور اقدام به رفع نیازها کرد.
معتمدی با اشاره به پرتاب ماهواره پیام با بیان اینکه این پرتاب از جهاتی موفق و از جهاتی ناموفق بوده است، تاکید کرد: ما توانایی ارسال ماهواره تا ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری را داریم و میتوانیم ماهوارهای بر اساس استانداردهای بین المللی طراحی کنیم و این امر نشان میدهد که در هر جایی که حاکمیت و نظام اراده کند به اهداف دست یافته ایم.