آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۰۹۶
برای هفتمین بار؛

مسابقه کشوری نجات تخم‌مرغ ۱۵ اسفندماه در دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود

هفتمین دوره مسابقات کشوری نجات تخم مرغ‌ها از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اسفندماه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از سوی شورای صنفی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر هفتمین دوره مسابقات نجات تخم مرغ کشوری با هدف افزایش روحیه تعاون و همکاری و کشف خلاقیت‌ها و نوآوری‌های مبتکران برگزار می‌شود.

این دوره از مسابقات که در روز چهارشنبه ۱۵ اسفندماه جاری برگزار می‌شود تیم‌های شرکت کننده از سراسر کشور شرکت خواهند کرد.

تیم‌های حاضر در این رقابت باید سازه‌ای خاص بسازند و تخم مرغ به گونه‌ای در این سازه‌ها جاسازی شوند که در اثر سقوط سازه از ارتفاعی مشخص، تخم مرغ از سازه خارج شده و کمترین آسیب را دیده باشد.

بر اساس قوانین، خلاقیت و ایده‌ای نو برای محافظت از تخم مرغ ها، داشتن طرح فنی و مهندسی و از پیش آماده و سالم ماندن تخم مرغ‌ها برای تیم‌ها امتیاز محسوب می‌شود.

ایده اصلی این مسابقه که همه ساله در دانشگاه‌های مختلف برگزار می‌شود، طرحی بود که از سوی ناسا مطرح شد.

ناسا برای پرتاب ماهواره و کاوشگر به سطح اجرام آسمانی و سیارات و همچنین رساندن امکانات و وسایل لازم به فضانوردان ساکن در فضا تصمیم به انجام آزمایشاتی در این مورد گرفت که بتوان اجسام شکننده را به گونه‌ای از فاصله مشخص رها کرد که تا حدممکن آسیبی به شئ مورد نظر نرسد.

کاوشگر باید درون سازه‌هایی قرار گیرد که پس از برخورد با سیاره‌ها و اجرام آسمانی بتواند ضمن کاستن سرعت، به سادگی و با حفظ محموله درون خود با کمترین خسارت بر سطح سیاره مورد نظر نشسته و به کاوش و بررسی بپردازد و اطلاعات کسب شده را به زمین ارسال کند.

همچنین ارائه ایده‌هایی برای کاهش آسیب به بسته‌هایی که از طریق هواپیما برای کمک رسانی به مناطق مختلف فرستاده می‌شود، حفاظت از بسته‌های پستی، طراحی پوشش‌های حفاظتی چتربازان و... هم می‌تواند کاربرد نتایج این مسابقه را مورد هدف قرار دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار