کد خبر:۷۴۸۴۲۴

پیوستن به پالرمو و CFT یعنی قرار دادن حزب الله در لیست گروهای تروریستی

عضو هیئت رئیسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت:دشمنان با پیوستن ما به پالرمو و CFT به‌دنبال اشراف بر اطلاعات محرمانه مالی ما هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباس گودرزی عضو هیئت‌رئیسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی کنوانسیون‌های «پالرمو» و «CFT» در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: پیوستن به این کنوانسیون‌ها به منافع ملی کشور لطمه می‌زند و آسیب‌های الحاق به این کنوانسیون‌ها غیرقابل جبران است.

وی با بیان اینکه تعریف ما از گروه‌های تروریستی با کشورهای غربی تفاوت دارد، افزود: زمانی که ما به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم ««CFT» بپیوندیم، با دست خودمان گروه‌های مقاومت منطقه و حزب‌الله را در لیست گروه‌های تروریستی قرار می‌دهیم.

عضو هیئت‌رئیسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه به اذعان مسئولان، هیچ تضمینی وجود ندارد که پیوستن به این کنوانسیون‌ها مشکلات کشور را حل کند، اظهار داشت: مسئولان دولتی عنوان می‌کنند که با پیوستن این کنوانسیون‌ها، بهانه را از دست دشمنان می‌گیریم، با این طرز فکر و تفکر نمی‌توان مملکت‌داری کرد.

گودرزی با اشاره به اینکه برخی از مسئولان پیوستن به این کنوانسیون‌ها را به معیشت مردم گره می‌زنند، ادامه داد: این مسئولان باید پاسخ دهند که توافقات قبلی چه مشکلی از ما حل کرده که پیوستن به این کنوانسیون‌ها بخواهد گره‌ای از مشکلات کشور باز کند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با تأکید بر اینکه مسئولان نباید مرعوب فضاسازی‌های دشمنان قرار گیرند، گفت: دشمنان با تحریم و فشارهای اقتصادی به دنبال بر هم زدن محاسبات ذهن مسئولان ما هستند تا به آن صورت که آنها دوست دارند فکر کنیم، تصمیم بگیریم و اقدام کنیم.

عضو هیئت‌رئیسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه دشمنان با پیوستن ما به این کنوانسیون‌ها به‌دنبال اِشراف بر اطلاعات محرمانه مالی ما هستند، تصریح کرد: قطعا پیوستن به این کنوانسیون‌ها به معنی خود تحریمی است و عضویت در آنها چیزی جز ندامت و پشیمانی غیرقابل جبران برای ما در برندارد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار