آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۸۹۳۶
سورمیلی در گفتگو با دانشجو:

اجرای تئاتر «تکه‌های سنگین سرب» در دانشگاه شهید چمران اهواز/ این نمایشنامه روایتی از زندگی عاشقانه شهید چمران است

دبیر کانون تئاتر دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: تئاتر «تکه‌های سنگین سرب» روایتی از زندگی عاشقانه شهید چمران اهواز است که اکنون از سوی کانون تئاتر دانشگاه در حال اجراست.

مهرداد سورمیلی، دبیر کانون تئاتر دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص اجرای تئاتر تکه‌های سنگین سرب گفت: نمایشنامه تکه‌های سنگین سرب به نویسندگی ایوب آقاخانی که روایتی از زندگی عاشقانه شهید چمران است، از ۴ اسفندماه از سوی گروه هنری انعکاس در دانشگاه شهید چمران اهواز به اجرا در آمده است.

سورمیلی افزود: کارگردانی و بازیگری این تئاتر در دانشگاه برعهده بنده است و خانم جلوداران زاده نقش غاده جابر، همسر لبنانی دکتر چمران را بازی می‌کند و این قصه روایت زندگی عاشقانه این شهید از زبان همسرش است.

وی در خصوص اهمیت اجرای این تئاتر اظهار کرد: شهید چمران شخصیتی بزرگ بوده و وظیفه داریم در حد توان به شناساندن این شخصیت به دانشجویان و دانشگاهیان شهید چمران اهواز بپردازیم.

دبیر کانون تئاتر دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: در این نمایشنامه دیالوگی ماندگار وجود دارد که غاده می‌گوید: «زندگی شهید چمران را نگاه می‌کنی یک مسیر بلند می‌بینی که از پای چراغ تیربرق سرپولک (محلی در تهران) شروع می‌شود و به کشور من (لبنان) و ایران و کردستان و جنوب می‌آید و در این مسیر بلند مصطفی، زندگی اش را تکه تکه می‌کند و هر تکه اش را دست کسی می‌گذارد، گاهی کسی را پیدا نمی‌کند و آن را می‌گذارد کف دست کاغذ و آن کاغذ‌ها پیش من است. انگار این تکه‌ها وزنه‌هایی هستند که مصطفی باید باز کند و خودش بالاتر برود مثل بالن!» این فلسفه نمایش است که در مورد شهید چمران و از خودگذشتگی هایش از زبان غاده روایت می‌شود.

گفتنی است، این تئاتر از ۴ اسفندماه در دانشگاه شهید چمران اهواز در حال اجرا است و اجرای آن تا فردا ادامه می‌یابد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار