آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۸۹۸۷
با متوقف کردن سلول‌های پیری؛

اندیشه تازه نخبگان سیلیکون‌ولی به جاودانگی بدن انسان / برای همیشه زنده بمانید

دانشمندان و کارآفرینان دره سیلیکون، مهد فناوری در جهان، به غیر از ساخت ابزار‌های پیشرفته‌ای مثل خودرو‌های بدون خودروان و انواع گوشی‌ها و لپ‌تاپ‌ها به بهبود وضعیت بدن انسان نیز فکر می‌کنند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، دانشمندان و کارآفرینان دره سیلیکون، مهد فناوری در جهان، به غیر از ساخت ابزار‌های پیشرفته‌ای مثل خودرو‌های بدون خودروان و انواع گوشی‌ها و لپ‌تاپ‌ها به بهبود وضعیت بدن انسان نیز فکر می‌کنند. گروهی از نخبگان این منطقه در حال تحقیق روی روش‌هایی هستند تا بتوانند فرآیند پیری را در انسان‌ها از بین ببرند یا کند کنند.

انسان از زمانی که خودش را شناخت و متوجه شد که با چالش بزرگی مثل پیری و مردن مواجه است، آرزوی جاودانگی را در سرش پروراند. مثلا امپراتور اول چین به مردم خود دستور داد تا اکسیر زندگی را برای جاودانگی انسان جستجو کنند. در قرن شانزدهم فرانسه، نجیب زادگان برای افزایش طول عمر خود طلا می‌نوشیدند. گیلگمش، پادشاه سومری در قلب اولین شعر‌های حماسی انسان، یک گیاه جادویی را برای جاودانگی‌اش یافت، اما مار آن را خورد.

حال نخبگان سیلیکون‌ولی ادعا می‌کنند که یک گام به جاودانه کردن بدن انسان جلوتر رفته‌اند تا ساختار بدن را به گونه‌ای تغییر دهند که بتواند برای همیشه یا حداقل کمی طولانی‌تر زندگی کند. در واقع، نخبگان مهد فناوری در جهان یعنی سیلیکون‌ولی با رویکردی کاملا علمی وارد این بحث شده‌اند و با تاسیس یک مرکز ادعا می‌کنند که به جاودانگی بدن انسان نزدیک شده‌اند و به زودی موفق خواهند شد که بدن انسان را برای همیشه زنده نگه دارند.

روش‌هایی که این افراد روی آن‌ها تحقیق می‌کنند، تکنیک‌هایی برای متوقف کردن سلول‌های پیری است که یکی از آن‌ها تزریق خون افراد جوان به افراد سالمند است.

از جمله این افراد سرگئی برین و لری پیج، بنیانگذاران گوگل هستند که میلیون‌ها دلار در یک شرکت محرمانه با نام «کالیکو» صرف کرده‌اند که هدف آن «حل مرگ» است. از سوی دیگر، جف بزوس بنیانگذار آمازون و پیتر تیل بنیانگذار پی‌پال نیز که هر دو ثروتمندان جهان به شمار می‌روند، به امید مبارزه با اثرات پیری از شرکتی با نام «یونیتی بیوتکنولوژی» حمایت می‌کنند که قصد دارد از طریق فناوری زیستی طول عمر انسان را افزایش یابد.

«سیرا ساینس» نیز یکی از شرکت‌هایی است که برای گول زدن مرگ فعالیت می‌کند. تمرکز این شرکت روی درمان‌هایی است که در آن طول تلومر‌ها افزایش می‌یابد. تلومر پایانه فیزیکی کروموزم‌های خطی است که از یک توالی غیر کدکننده تشکیل یافته است. تلومر‌ها هر زمان که یک سلول خود را کپی می‌کنند، کوتاه‌تر می‌شوند. از آنجا که سلول‌های ما در طول زندگی خود را کپی می‌کنند، تلومر‌ها در نهایت بسیار کوتاه می‌شوند و سلول‌های ما نمی‌توانند دوباره رشد کنند و این یعنی ما پیر شده‌ایم. این شرکت سعی می‌کند تا تلومر‌های بدن را به حالت اولیه برگرداند تا با این کار سن بیولوژیکی بدن را به ۲۵ سالگی برگرداند.

شرکت دیگری با نام Rejuvenate Bio نیز در سیلیکون‌ولی در این زمینه فعالیت می‌کند. جورج چرچ، استاد دانشگاه هاروارد و بنیانگذار این شرکت است که در حال حاضر روی فرآیند توقف‌سازی پیری روی حیوانات تحقیق می‌کند و ادعا می‌کند که موفق شده طول عمر موش‌ها را دو برابر کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار