آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۰۱۳

سالانه ۱۶ کیلو پیاز بخورید تا سرطان نگیرید

پژوهش‌های اخیر بیانگر آن است، افرادی که در طول سال حدود ۱۶ کیلوگرم پیاز می‌خورند ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نتایج بررسی محققان دانشگاه شن‌یانگ نشان می‌دهد، خوردن روزانه پیاز خطر بروز سرطان روده را کاهش می‌دهد.

پژوهش‌های اخیر بیانگر آن است، افرادی که در طول سال حدود ۱۶ کیلوگرم پیاز می‌خورند ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهند. آمار‌ها همچنین حاکی از آن است که هر سال ۴۲ هزار انگلیسی مبتلا به سرطان روده می‌شوند و بیش از ۱۶ هزار نفر آن‌ها می‌میرند.

محققان دانشگاه شین‌یانگ تأکید می‌کنند، مردم باید عادت به خوردن پیاز حتی با ساندویچ کنند؛ عادت به خوردن سبزیجات به خصوص پیاز می‌تواند به سلامتی افراد کمک کند.

در این پژوهش بیش از ۱۶۰۰ نفر تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که خوردن پیاز به عادت روزانه‌شان تبدیل شده حداقل ۷۹ درصد کمتر از دیگر افراد در معرض سرطان روده قرار دارند.

ژی لی، محقق ارشد این تحقیق و سرپرست تیم مطالعاتی می‌گوید: هرچه میزان مصرف سبزیجات بیشتر باشد، سلامتی افراد نیز بیشتر تضمین می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار