کد خبر:۷۴۹۵۳۵
دانشجویان همدانی با امضای طوماری مطرح کردند

FATF ویرانگر است/ اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام از امضای لوایح استعماری خودداری کنند

دانشجویان همدانی در اعتراض به تصویب لوایح FATF ،CFT و پالرمو با امضای طوماری از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستند از تصویب این لوایح ویرانگر خودداری کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های همدان همراه با مردم انقلابی این شهرستان در حاشیه مراسم عبادی سیاسی نمازجمعه و در اعتراض به تصویب لوایح FATF، CFT و پالرمو طوماری امضا کردند و از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستند با توجه به مخاطرات امنیتی فراوان مانع الحاق ایران به کنوانسیون‌های اشاره شده و از تصویب این لایحه ویرانگر خودداری کنند.
 
متن این طومار به شرح زیر است:

ما امضاکنندگان ذیل این بیانیه، جمعی از مردم شهر دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان و تشکل‌های مردم نهاد، از شما مسئولان دلسوز نظام مصرانه تقاضا داریم که به وظیفه اسلامی و انقلابی خویش در حراست و پاسداری از نظام اسلامی و ارزش‌های متعالی آن که برگرفته از آیات قرآن کریم و روایات ائمه معصومین (علیهم السلام) است و در عمل به وصایای بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و پیروی و عمل به منویات و توصیه‌های حکیمانه، هوشمندانه و بصیرت افزای حضرت امام خامنه‌ای (دام ظله) عمل کرده و با توجه به اثرات و نتایج سوء پیوستن به لوایح FATF، پالرمو و CFT که نه تنها مشکلات کشور را حل نخواهد کرد، بلکه باعث بروز مشکلات جدیدی خواهد شد، چراکه سوابق وعده و وعید‌های دشمنان در ادوار گذشته اظهرمن الشمس است؛ لذا توجه شما را به اهم مضرات این گونه معاهدات جلب می‌کند:

۱-ابتدایی‌ترین شرایط پذیرفتن یک معاهده استوار بودن آن به تضمین از طرف مقابل است. در تجربه برجام نیز به دلیل عدم وجود تضمینی با پشتوانه، پس از اجرای تعهدات کشورمان طرف مقابل به تعهدات خود پایبند نماند حال آنکه تصور می‌شد تضمین وجود دارد، اما اینک وزیر امور خارجه کشورمان ۱۵ مهر ۹۷ در مجلس شورای اسلامی اعلام داشته است که هیچ تضمینی پس از تصویب لوایح FATF مبنی بر حل مشکلات وجود ندارد و صرفا تلاش بر این است که بهانه از دست آمریکا خارج شود. چه کسی می‌تواند ادعا کند بهانه‌های دشمن تمامی دارد؟!

۲- یکی از چالش انگیزترین مشکلات و موانع وارده بر این لوایح ایجاد خودتحریمی در داخل کشور است که این یعنی کمک به دشمن و تأمین منافع نامشروع آن، چنانچه در ماده ۶ کنوانسیون نیز به کشور‌های عضو برای تدوین قوانین و تعریف تروریسم اختیارات می‌دهد و طبق آن دولت آمریکا می‌تواند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس سپاه و چند نهاد دیگر را مشمول دستور اجرایی ۱۳۲۲۴ کرده و در صورت پیوستن ایران به این کنوانسیون مطالبه همکاری قضایی و اطلاعاتی کند در این صورت این نهاد‌های حساس داخل کشور توسط خودمان محدود شده و قرار دادن چنین اطلاعاتی توسط آمریکا مانع دور زدن تحریم‌ها و هوشمندسازی تحریم‌ها شود.

۳-کشور ما اولین کشوری نیست که در لیست سیاه FATF قرار گرفته است و پیش از این کشور‌ها برای خروج از الین لیست با توصیه‌های گروه ویژه اقدام مالی به عضویت کنوانسیون‌ها درآمده اند، اما پس از گذشت تنها یک ماه به بهانه‌های مختلف مجددا در ذیل این لیست واقع شده اند.

۴- جمهوری اسلامی به کنوانسیون سازمان کنفرانس اسلامی در مقابله با تروریسم بین المللی پیوسته و قانون ایرانی مقابله با تأمین مالی تروریسم نیز در اسفند ۱۳۹۴ در مجلس تصویب شده است؛ بنابراین ضرورتی به عضویت کشورمان در این کنوانسیون‌ها (FATF، CFT و پالرمو) وجود ندارد.

۵- با پیگیری و تصویب این لایحه عملا فرمان سیاست گذاری و قانون گذاری کشور را در اختیار یک نهاد خارجی گروه مشترک مالی FATF قرار داده که منجر به شکننده‌تر شدن ساختار حقوقی و اقتصادی کشور در مقابل تحریم‌های ظالمانه آمریکا و اروپا می‌شود.

۶- جمهوری اسلامی معتقد است که سرنوشت ملت مسلمان را باید خود ملت تعیین کند؛ حال چه نیازی به قوانینی است که دیگران آن را آماده کرده اند و ما فقط باید به عضویت آن‌ها درآییم؟!

با توجه به موارد مذکور و ده‌ها علت دیگر انتظار می‌رود اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام گرفتار تحلیل‌های غلط پیرامون حق شرط نشده و با توجه به مخاطرات امنیتی فراوان مانع الحاق ایران به کنوانسیون‌های اشاره شده گردیده و از تصویب این لایحه ویرانگر خودداری کنند.

این طومار از طرف دانشجویان و جمعی از تشکل‌های انقلابی همدان امضا شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار