عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ضمن مخالفت با تعیین ظرفیت برای آزمون وکالت گفت: باید انحصار در بخش خدمات حقوقی و وکالت برداشته شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو - قوه قضائیه در اقدامی قابل تقدیر و در راستای حذف انحصار از بازار وکالت و همچنین حل مسئله بیکاری فارغالتحصیلان حقوق، با ابلاغ آییننامه اجرایی ماده ۱۸۷ مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه را احیا کرد. بعد از ابلاغ آیین نامه اجرایی ماده ۱۸۷ توسط رئیس قوه قضائیه، کانون وکلا با انتشار بیانیهای این اقدام قوه قضائیه را خلاف استقلال کانون وکلا و تضعیفکننده حقوق اساسی شهروندان در دسترسی به وکلای مستقل عنوان کرد و آییننامه مذکور را در تناقض آشکار با سیاست اشتغالزایی برای دانشآموختگان رشته حقوق دانستهاست.
در انتقاد به رویکرد کانون وکلا نسبت به حذف انحصار از بازار وکالت، حسینعلی حاجیدلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: کانون وکلا متأسفانه یک مجموعهای است که برای منافع اعضای خود پیگیر است و دوست ندارد کسی به حلقهای که آنها درست کردهاند ورود پیدا کند و دنبال انحصار است که طبیعتاً ما با آن مخالف هستیم. دلیگانی ادامه داد: اگر آیبن نامه ماده ۱۸۷ در جهت شکستن فضای انحصاری باشد طبیعتاً بسیار کار مطلوبی است و من آن را تائید میکنم.
باید انحصار در حوزه وکالت برداشته شود حسینعلی حاجیدلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ضمن مخالفت با تعیین ظرفیت برای آزمون وکالت گفت: باید انحصار در بخش خدمات حقوقی و وکالت برداشته شود و کسی که شرایط علمی و دیگر شرایط عمومی را دارا بود بتواند وکالت کند. دلیگانی ادامه داد: با منطق تعیین ظرفیت و این که بگوییم این تعداد در این حرفه و جایگاه باشند مخالفم و لذا اعتقادم این است که اگر صلاحیت افراد تائید شد باید پروانه وکالت به آنها داده شود.