رئیس دانشگاه زابل افزود: سال گذشته به مدت ۱۰ روز نیم میلیون بازدیدکننده از دانشگاه زابل دانشتیم که در حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی از بخشهای مختلف این دانشگاه بازدید کردند و از نحوه چگونگی کاشت زیتون مطلع شدند و حدود ۴۱۰ هزار نهال زیتون به مردم این شهرستان واگذار شد. همچنین در زمینه گیاهان دارویی و چای ترش فعالیتهایی انجام شد، از اقدامات اثرگذار دانشگاه زابل، کار بر روی ۲۰۰ رقم از گیاهان دارویی منطقه است که از این تعداد ۱۳۰ رقم آن پس از ارزیابی، به بار نشست؛ به گونهای که برخی از این گیاهان، ماده موثره آنها نسبت به سایر نقاط کشور قویتر و تاثیرگذارتر بوده است.
وی افزود: در حوزه عمرانی در دانشگاه نیز چهار پروژه عمرانی را در دانشگاه افتتاح کردیم. این پروژهها شامل افتتاح دانشکده و خوابگاه بود. در برگزاری سمینار علمی از جمله سمینار شیمی عالی در سطح ملی نیز اتفاقات خوبی را در دانشگاه شاهد بودیم.
بهلولی گفت: در سطح منطقه نیز سال گذشته شاهد حضور اساتید کشور همسایه از افغانستان و از شهرهای قندهار، ننگرهار و کابل بودیم که از دانشگاه زابل بازدید کردند. در زمینه مشکل ریزگردها نیز تعاملات خوبی صورت گرفت و قول همکاری برای حل این مشکل را دادند. در موضوع مشکل ریزگردها و مشکل کم آبی، فعالیتهای علمی صورت گرفت و هستههای علمی در دانشگاه برای حل این مشکلات تشکیل شد.
رئیس دانشگاه زابل با اشاره به میزبانی شهرستان زابل از گردشگران نوروزی گفت: دریاچه مصنوعی هامونک مجتمع بقیه الله الاعظم(عج) چاهنیمه دانشگاه زابل که اولین و بزرگترین دریاچه مصنوعی استان سیستان وبلوچستان است، با استقبال مسافرین نوروزی از اقصی نقاط کشور مواجه شده است. این دریاچه مصنوعی در دانشگاه زابل ساخته شده و این مرکز با اینکه مرکز علمی و دانشگاهی است، اما میزبان گردشگران نوروز است.