آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۴۱۷
در نشست مدیریت بحران نیشابور مطرح شد

خطر سیل در کمین دانشگاه‌های نیشابور/ مسیل‌های منشعب از رودخانه فاروب رومان لایروبی می‌شود

رئیس دانشگاه نیشابور گفت: خطر وقوع سیل ساختمان دانشگاه‌های نیشابور را که در مسیل رودخانه فاروب رومان ساخته شده‌اند، تهدید می‌کند.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسن صادقی سمرجانی، رئیس دانشگاه نیشابور در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان نیشابور گفت: احداث ساختمان دانشگاه‌های نیشابور در مسیل یکی از بزرگترین رودخانه‌های خراسان، اشتباهی بود که مدیران و مسئولان گذشته مرتکب شده اند و حالا باید برای آن چاره‌ای اندیشید.

صادقی اظهار کرد: تنها مکان در نیشابور که هنوز هیچ گونه آثار تاریخی در آن یافت نشده، همین منطقه است؛ که نشان می‌دهد گذشتگان ما به خطرات ناشی از احداث بنا در این مکان واقف بوده اند.

در این جلسه احمد بوژمهرانی، معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری نیشابور نیز گفت: در سال‌های گذشته ۲۵۸ هکتار از اراضی بستر رودخانه فاروب رومان جهت احداث واحد‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی، پیام نور و پردیس دانشگاه نیشابور واگذار شده است.

بوژمهرانی افزود: عرض بستر سیلاب پخش این رودخانه در محل اراضی دانشگاه حدود ۶۰۰ تا یک هزار و ۳۰۰ متر است که بر این اساس، در حدود ۷۵ هکتار از زمین‌های واگذار شده در بستر مخروط افکنه رودخانه فاروب رومان است.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری نیشابور ادامه داد: ساخت و ساز‌های فعلی باعث مسدود شدن دو مسیل اصلی این رودخانه در کال جنگل و کال نانوا شده که با توجه به نزدیک شدن به فصل بهار و بارش‌های موسمی، خطر وقوع سیل را تشدید می‌کند.

جانشین مدیریت بحران شهرستان نیشابور هم در این نشست خاطرنشان کرد: برای ساماندهی و مدیریت این موضوع نیازمند بودجه و اعتبارات ملی و برنامه ریزی ویژه هستیم تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنیم.

در پایان این جلسه، مقرر شد شهرداری نیشابور با همکاری دانشگاه نیشابور، دانشگاه پیام نور، دانشکده علوم پزشکی و با مدیریت امور منابع آب نیشابور؛ در اسرع وقت مسیل‌های منشعب از رودخانه فاروب رومان را لایروبی و بازگشایی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار