دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: یکی از راههای مسدود کردن فساد نظارت عمومی و امر به معروف و نهی از منکر است که مقدمه آن شفافیت است. مسئولان باید جایگاه خودشان را با مردم عوض کنند و کنار مردم باشند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت السلام جلیل محبی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در همایش بزرگ شوراهای امر به معروف و نهی از منکر کلیه دستگاه ها و نهادهای دولتی و اجرایی کشور، که در محل حوزه هنری برگزار شد، گفت: ما در سازمان تبلیغات اسلامی اولویت مان امر به معروف و نهی از منکر مسئولان است ما میخواهیم فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را به یک کار فرهنگی تبدیل کنیم که مردم به طور واقعی بدانند صاحب این حکومتند.
محبی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر وظیفه اش جا انداختن این امر ارزشمند در میان مسئولان و مردم است. ما هر امر به معروف و نهی از منکری که باشد با جان و دل میپذیریم و از سایر مسئولان جوان دعوت میکنیم که به کمپین امر به معروف و نهی از منکر ما بپیوندند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: ما در این ستاد سازوکاری را قرار دادیم که مردم امر به معروف خودشان را از طریق سامانه و یا این کمپین انجام دهند. ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر دو معاونت اصلی داشتیم، اما امروز آن را به معاونت محتوایی تبدیل کردیم و میخواهیم که مردم نسبت به حاکمیت خودشان دارای حساسیت مثبت باشند، زیرا اگر نباشند جامعه مانند مرداب میشود. یا باید امر به معروف را بپذیریم یا باید قبول کنید که اشرار بر شما حکومت میکنند، زیرا اگر مسئولان فاسد باشند جامعه فاسد میشود.
وی گفت: یکی از راههای مسدود کردن فساد نظارت عمومی و امر به معروف و نهی از منکر است که مقدمه آن شفافیت است. مسئولان باید جایگاه خودشان را با مردم عوض کنند و کنار مردم باشند. امر به معروف و نهی از منکر از روزی من و شما کم نمیکند وظیفه مسئولان این است که جلوی لکنت مردم و خودشان را بگیرند.