آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۹۵۱
در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان؛

واحد‌های فناوری برتر انتخاب و تقدیر شدند

در دوازدهمین مراسم پایان دوره مراکز رشد که در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد از نخبگان علمی و واحد‌های فناوری برتر و شرکت‌های دانش بنیان تقدیر شد.
واحد‌های فناوری برتر انتخاب و تقدیر شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، عباس رضایی شامگاه دیروز در دوازدهمین جشن پایان دوره مراکز رشد و تقدیر از واحد‌های فناور برتر که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از شرکت در برنامه‌ای با حضور نخبگان علمی گفت: اصفهان، شهری است که توسعه نامتوازن آن باعث بروز مشکلاتی شده و در سال‌های اخیر رشد ۱۵ تا ۲۰ برابری در جمعیت اصفهان را شاهد هستیم.

استاندار اصفهان با ابراز اینکه از بروز خلاقیت‌ها و ایجاد نشاط و کار و تلاش در بین جوانان شهرک علمی تحقیقاتی به خود می‌بالم، افزود: مکان جغرافیایی این شهرک شرایط ممتازی برای شرکت‌ها و واحد‌های مستقر در آن برای توسعه اقتصاد و صنایع در استان اصفهان به وجود آورده که سه عامل مکان جغرافیایی، قوانین دولتی و وجود دانشگاه، بیشترین تاثیر را بر شهرک‌های علمی و تحقیقاتی می‌گذارد.

وی با بیان اینکه تعامل اقتصاد، صنعت و دانشگاه زمینه توسعه پایدار را به وجود می‌آورد، خاطرنشان کرد: دانشجویان، نخبگان علمی و نوآوران متعددی در جامعه وجود دارند که نمی‌دانند محصول خود را چگونه عرضه کنند و ایده خود را چگونه به تولید برسانند که حمایت از جوانان نخبه و شرکت‌های نوپا از وظایف اصلی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است.

رضایی با اشاره به اینکه در دانشگاه‌ها تحقیقات زیادی صورت می‌پذیرد که با تنها به عنوان پایان‌نامه و مقالات منتشر می‌شوند، اظهار کرد: ایجاد شبکه‌های علمی ضروری است که شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با هدف توسعه علمی، از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری تشکیل شده و آخرین اطلاعات، دانش و فناوری در دستور کار شرکت‌های دانش بنیان مستقر در این شهرک قرار گرفته است.
 
وی با اذعان به اینکه جاذبه‌های اصفهان، این شهر را به یکی از قطب‌های بزرگ اقتصادی کشور تبدیل کرده اضافه کرد: این مجموعه علمی تحقیقاتی موظف است تا با ایجاد بستری مناسب برای توسعه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و همچنین تعامل و ارتباط قوی بین دانشگاه و کارآفرینان، زمینه لازم را برای تجاری سازی ایده‌ها و دستاورد‌های نخبگان علمی و شرکت‌های دانش بنیان فراهم کند و باعث جذب سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی شود.

سیدمهدی ابطحی نیز در ادامه گفت: در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان جوانانی فعالیت دارند که تمام دارایی خانواده خود را وثیقه کرده و هرچه به دست آورده اند را صرف توسعه فضای کسب و کار خود کرده اند.

رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با شرح گوشه‌ای از مشکلات جوانان نخبه فعال در این مجموعه خطاب به استاندار اصفهان اظهار کرد: اگر از چالش‌های بزرگ استان اصفهان احساس ناخوشایندی پیدا کردید و اگر بی‌مسئولیتی مدیران، دوباره‌کاری‌ها، اسراف‌ها، طرح‌های غیرمتناسب با نیاز‌های مردم کاستی‌های مدیریتی استان شما را دلزده و خسته کرد، می‌توانید به جوانانی فکر کنید که با کمترین توقع و بدون هیچ مطالبه ای، خلاقیت خود را سرمایه کرده‌اند و دم نزدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، بیش از ۵۲۰ واحد فناور با ضریب موفقیت بیش از ۷۵ درصد در این شهرک وجود دارد که می‌طلبد در تولید فناوری‌های بومی و رفع موانع توسعه کشور گام‌های جدی بردارند.

در پایان این مراسم، تفاهم نامه‌ای بین شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و سازمان نظامی صنفی امور رایانه استان اصفهان امضا شد و در ادامه نیز از شرکت‌های فن‌آوری که سال گذشته تاکنون دارای رشد چشمگیری بودند، تقدیر شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار