کد خبر:۷۵۱۰۸۷
وزیر خارجه آلمان اعلام کرد

گزینه تحریم‌های بیشتر کارکاس روی میز اروپا

«هایکو ماس» گفت که اروپا تحولات آتی در ونزوئلا را زیرنظر دارد و گزینه تحریم‌های بیشتر علیه کارکاس همچنان روی میز قرار دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان گفت که اتحادیه اروپا به تحولات آتی در ونزوئلا واکنش نشان خواهد داد. وی تهدید کرد که گزینه تحریم‌های بیشتری علیه دولت «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا همچنان روی میز قرار دارد.

ماس در این مورد به شبکه خبری آلمانی تس. د. اف گفت: «اتحادیه اروپا تحولات آتی در ونزوئلا را زیر نظر خواهد داشت و به آن‌ها پاسخ می‌دهد. ما در جریان آخرین نشست وزرای خارجه در این مورد که تحریم‌های بیشتر اتحادیه اروپا می‌تواند علیه دولت مادرو اعمال شود؛ مذاکره کردیم.»

پیشتر «خورخه آریازا» وزیر امور خارجه ونزوئلا «دانیل کرینر» سفیر آلمان در ونزوئلا را به دلیل مداخله در امور داخلی این کشور عنصری نامطلوب توصیف کرد.

آریازا گفته بود: «ونزوئلا آزاد و مستقل بوده بنابراین اقدامات نمایندگان دیپلماتیک که مداخله در امور مردم و حاکمیت کشور ونزوئلا به شمار آید غیرقابل قبول است بنابراین به آقای کرینر ۴۸ ساعت فرصت داده می‌شود تا ونزوئلا را ترک کند.»

ماس در این مورد گفت که اخراج کرینر به دلیل حمایت وی از «خوان گوایدو» رهبر مخالفان غیر قابل قبول است و گفت که این اقدام تاثیری در رویکرد آلمان نخواهد داشت.

وزارت خارجه آلمان هفته پیش اعلام کرد که از تحریم‌ها علیه «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا و حلقه نزدیک به وی حمایت می‌کند و اتحادیه اروپا همانند آمریکا اقداماتی را علیه اعضای بخصوصی از دولت مادورو اتخاذ خواهد کرد.

اواخر ماه ژانویه و اندکی پس از برگزاری مراسم تحلیف مادورو، گوایدو خود را رئیس جمهور خودخوانده این کشور اعلام کرد.

آمریکا، کانادا و تعدادی از کشور‌های همپیمان با واشنگتن گوایدو را برسمیت شناختند. این در حالی است که روسیه، چین، مکزیک، کوبا، نیکاراگوئه، بولیوی، ترکیه، ایران، صربستان، سوریه و چندین کشور دیگر در سرتاسر جهان حمایت خود را از دولت منتخب ونروئلا اعلام کرده و خواستار آن شدند که قدرت‌های بیرونی نباید در امور داخلی کشور‌های آمریکای لاتین مداخله کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار