کد خبر:۷۵۱۳۶۶
یک کارآفرین در گفتگو با دانشجو:

«ایسا» فرصتی برای تبادل اطلاعات اندیشمندان مسلمان/ کشور‌های جهان اسلام قسمتی از پازل زیست‌بوم علم و فناوری در حوزه کسب‌وکار هستند

یک کارآفرین رویداد ایسا (EISA) را فرصتی برای تبادل اطلاعات دانشمندان مسلمان دانست و گفت: کشور‌های جهان اسلام قسمتی از پازل زیست‌بوم علم و فناوری در حوزه کسب‌وکار هستند.
«ایسا» فرصتی برای تبادل اطلاعات اندیشمندان مسلمان/ کشور‌های جهان اسلام قسمتی از پازل زیست‌بوم علم و فناوری در حوزه کسب‌وکار هستند
رضا رمضانی کارآفرین حاضر در دومین رویداد ایسا در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ درباره رویداد آشنایی صنایع با دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام (EISA)، اظهار کرد: این رویداد دارای چند بخش بود که یک بخش آن مربوط به بخش علمی بوده است. در نشست استپ، همایش‌های علمی، سخنرانی‌ها و نیز رساله‌هایی از دانشگاه سلطان قابوس عمان ارائه شد و بخش دیگری مربوط به کسب و کار بوده که این دو بخش را باید از هم تفکیک کرد.

رمضانی افزود: بخش علمی نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP)، نشست بسیار خوب و در سطح بالا بود، اما در قسمت کسب و کار و تاثیر برگزاری آن در فرآیند تجاری‌سازی آثار دانشمندان در سطح جهان اسلام، فضای بسیار مناسبی را برای تعامل با افرادی که از شرکت‌های مختلف حضورداشتند، به وجود آورد؛ همچنین این ارتباطات بین شرکت‌ها و کشور‌های جهان اسلام می‌تواند زمینه‌ساز توسعه علمی و کسب و کار باشد.

وی درباره جایگاه علم و فناوری در جهان اسلام گفت: در این نشست‌ها فضای بسیار خوبی برای تبادل اطلاعات بین کشور‌های اسلامی وجود دارد؛ کشور‌های جهان اسلام به لحاظ تولید علم خصوصا تولید مقالات علمی پیشگام هستند.

رمضانی با بیان اینکه برخی کشور‌های جهان اسلام به لحاظ جذب فناوری دارای ظرفیت بسیار بالایی هستند، تصریح کرد: هر کدام از کشور‌های جهان اسلام می‌توانند قسمتی از پازل بزرگ زیست بوم علم و فناوری در حوزه کسب وکار بوده، زمینه‌ساز ایجاد و گسترش بازار مشترک در جهان اسلام باشند.

این کارآفرین در پایان خاطرنشان کرد: فضای بین کشور‌های جهان اسلام می‌تواند به گستردگی تبادل اطلاعات در حوزه علم و فناوری کمک کند.

لازم به ذکر است؛ نمایشگاه آشنایی صنایع با دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام (EISA)، با محوریت نمایش دستاورد‌های دانشمندان به سرمایه‌گذاران و صنایع برپا شده است. هدف کلیدی این رویداد ایجاد ارتباط میان دانشمندان و صاحبان صنایع است تا محصولات برآمده از فعالیت‌های جامعه علمی که گامی است برای ارتقاء سلامت و رفاه جامعه، هرچه بیشتر در بازار‌های محصولات دانش بنیان در عرصه بین الملل وارد شوند.

این دومین بار است که بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) رویداد ایسا را به موازات نشست استپ برگزار می‌کند که در آن ۲۵ شرکت از عمان، ایران، بلژیک، آمریکا، مصر، مالزی، قطر، پاکستان، نیوزلند، ترکیه، عراق و انگلیس حضور داشتند؛ نخستین بار این رویداد همزمان با سومین دوره نشست استپ در تهران، در سال ۲۰۱۷ برگزار شد که ۱۲ مجموعه از کشور‌های مختلف اسلامی، مانند مصر، اندونزی و ترکیه، نشست‌هایی را با دانشمندان برجسته جهان اسلام برگزار کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار