حسینی گفت: نمیتوان انتظار داشت که با رشد تورم شاهد رشد قیمت در مسکن نباشیم، اما با اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته قطعا افزایش قیمت مهارگسیختهای را هم شاهد نخواهیم بود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مازیار حسینی، معاون وزیر راه و شهرسازی در رابطه با افزایش ۱۶۰ درصدی قیمت مسکن از بهمن ۹۲ تا بهمن ۹۷ بیان داشت: مسکن کالایی است که بسیاری از پارامترهای حوزه اقتصاد کشور بر روی قیمتش تاثیرگذار است. از طرفی زمانی که عرضه کاهش و تقاضا افزایش یابد، قاعدتا قیمت مسکن هم بالا میرود.
وی افزود: آن چیزی که در وزارتخانه در دست اقدام است این است که بتوانیم فرآیند ساخت و ساز را روان سازی کنیم و به این ترتیب بازار مسکن را از رکود خارج کرده و عرضه را افزایش دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: با برنامه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی که در دستور کار دولت قرار گرفته است امیدواریم که بتوانیم در سال آینده رکود بازار مسکن را به سمت مثبت تغییر دهیم و به این ترتیب شاهد کنترل قیمت هم باشیم.
وی افزود: البته نمیتوان انتظار داشت که با رشد تورم شاهد رشد قیمت در مسکن نباشیم، اما با اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته قطعا افزایش قیمت مهارگسیختهای را هم شاهد نخواهیم بود.
حسینی تصریح کرد: آن چه که برای ما مهم است این است که برای دهکهای متوسط و پایین جامعه فکری اساسی کنیم، و قطعا دهکهای بالای جامعه مبنای سیاست گذاری ما نیست. در شهری مانند تهران دهکهای اول تا هفتم، در برخی کلان شهرها دهکهای اول تا ۵ و یا ۶ و در شهرهای دیگر دهکهای اول تا ۵ جامعه هدف وزارتخانه است.
وی خاطرنشان کرد: ما سعی میکنیم که امکانات و تسهیلات خود را به سمت دهکهای متوسط به پایین جامعه سوق بدهیم. به طور مثال در برخی مناطق تهران و یا برخی شهرها ساخت و سازهای لوکس انجام میشود که شاید نمونه اش در خارج از کشور هم کم است و این موضوعی است که سیاست وزارتخانه دنبال نخواهد کرد، ما سیاست هایمان را به سمت دهکهایی که نیازمند کمک هستند هدایت میکنیم و اجازه برخورداری این امکانات را به دهکهای بالای جامعه نخواهیم داد.