کد خبر:۷۵۱۹۱۲
جعفری در گفتگو با دانشجو؛

۲۶۰ هسته دانشجویی تحت حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هستند

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: طی سه سال گذشته ۲۶۰ هسته دانشجویی را تحت حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران قرار داده‌ایم.
اخبار عید نوروز ////////// ۲۶۰ هسته دانشجویی تحت حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران استمحمدعلی جعفری مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو با اشاره به حمایت‌های مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از استارت‌آپ‌ها اظهار کرد: ما در طول سه سال گذشته ۲۶۰ هسته دانشجویی را تحت حمایت قرار داده‌ایم.

جعفری ادامه داد: در طول این سه سال برای حمایت از استارت آپ‌ها و ایده‌های دانشجویی اعتباراتی برای اثبات ایده و تولید نمونه  اولیه محصول توسط مرکز نوآوری و کارآفرینی پرداخت شده است.

وی با اشاره به گزارش کارکرد تیم‌های حاضر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تا پایان سال ۹۷ تصریح کرد: تا پایان سال گذشته خروجی ۶ استارتاپ ویکند برگزار شده را در فضای کاری اشتراکی مستقر کرده‌ایم.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بیان کرد: ۲۶۰ هسته‌ای که سابقا تحت حمایت پارک بودند، تیم‌هایی هستند که در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه تهران مشغول کار بوده و به همراه اساتید دانشگاه ایده خود را پیش می‌برند.

جعفری با اشاره به این که هسته‌های دانشجویی متشکل از دانشجویان، اساتید و یکی دو نفر همکار هستند،  ادامه داد: تلاش کرده‌ایم تیم‌های استارت‌اپی بین ۸ تا ۱۰ نفر را در مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این سوال که این تعداد نفرات از ابتدای طرح ایده همراه یکدیگر هستند یا خیر؟ تصریح کرد: ممکن است همه افراد بتوانند با هم کار کنند و یا ممکن است تعدادشان کمتر شود، اما در نهایت تیمی متشکل از ۶ تا ۷ نفر در پارک علم و فناوری مستقر خواهند شد.  

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به محل تامین بودجه حمایتی از استارتاپ‌ها و هزینه‌های برگزاری استارتاپ ویکندها، گفت: بخشی از بودجه مورد نیاز از نهاد‌های دولتی که در این سیاست گذاری حضور دارند، برای حمایت و تولید محصول تامین می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبار جذب شده نیز توسط خیرین و بنیاد‌های نیکوکاری است که از کسب و کار‌های نو و تولید نمونه محصول از ایده‌ها حمایت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار