مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: طی سه سال گذشته ۲۶۰ هسته دانشجویی را تحت حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران قرار دادهایم.
محمدعلی جعفری مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو با اشاره به حمایتهای مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از استارتآپها اظهار کرد: ما در طول سه سال گذشته ۲۶۰ هسته دانشجویی را تحت حمایت قرار دادهایم.
جعفری ادامه داد: در طول این سه سال برای حمایت از استارت آپها و ایدههای دانشجویی اعتباراتی برای اثبات ایده و تولید نمونه اولیه محصول توسط مرکز نوآوری و کارآفرینی پرداخت شده است.
وی با اشاره به گزارش کارکرد تیمهای حاضر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تا پایان سال ۹۷ تصریح کرد: تا پایان سال گذشته خروجی ۶ استارتاپ ویکند برگزار شده را در فضای کاری اشتراکی مستقر کردهایم.
مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بیان کرد: ۲۶۰ هستهای که سابقا تحت حمایت پارک بودند، تیمهایی هستند که در آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه تهران مشغول کار بوده و به همراه اساتید دانشگاه ایده خود را پیش میبرند.
جعفری با اشاره به این که هستههای دانشجویی متشکل از دانشجویان، اساتید و یکی دو نفر همکار هستند، ادامه داد: تلاش کردهایم تیمهای استارتاپی بین ۸ تا ۱۰ نفر را در مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر کردهایم.
وی در پاسخ به این سوال که این تعداد نفرات از ابتدای طرح ایده همراه یکدیگر هستند یا خیر؟ تصریح کرد: ممکن است همه افراد بتوانند با هم کار کنند و یا ممکن است تعدادشان کمتر شود، اما در نهایت تیمی متشکل از ۶ تا ۷ نفر در پارک علم و فناوری مستقر خواهند شد.
مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به محل تامین بودجه حمایتی از استارتاپها و هزینههای برگزاری استارتاپ ویکندها، گفت: بخشی از بودجه مورد نیاز از نهادهای دولتی که در این سیاست گذاری حضور دارند، برای حمایت و تولید محصول تامین میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبار جذب شده نیز توسط خیرین و بنیادهای نیکوکاری است که از کسب و کارهای نو و تولید نمونه محصول از ایدهها حمایت میکند.