کد خبر:۷۳۶۲۶۳
زارعی در گفتگو با دانشجو:

بودجه پارک دانشگاه تهران ۷۵ درصد افزایش یافت/ ۸۰۰ میلیارد تومان درآمد شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۹۶ + فیلم

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به افایش ۷۰ تا ۷۵ درصدی بودجه آن‌ها برای سال جدید گفت: شرکت‌های دانش بنیان ما سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان درآمد داشتند.

عباس زارعی دهنزکی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره بودجه این پارک بیان کرد: با توجه به شرایط تحریم و در میان بودن موضوع اقتصاد مقاومتی، بودجه‌ای که برای ما تعیین شده بین ۷۰ تا ۷۵ رشد داشته است.

وی با بیان اینکه رضایت همواره به شکل نسبی وجود دارد، ادامه داد: امیدواریم این قابلیت را داشته باشیم که بتوانیم از این فرصت بهترین فرصت را برای خود بسازیم.

زارعی اظهار داشت: علاوه بر پشتیبانی مادی، پشتیبانی معنوی اهمیت دارد که خوشبختانه دولتمردان به این باور رسیده‌اند، مسیر اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان و گذر از ایده به سمت کسب وکار و پشتیبانی از آن‌ها است.

وی با اشاره به باور دولتمردان از لحاظ فکری و اعتقادی عنوان کرد: همچنین دولتمردان به این باور رسیده‌اند که از طریق نوآوری و اقتصاد دانش بنیان می‌توانند کشور را به توسعه پایدار برسانند و مطمئن هستم با چنین اعتقادی در آینده بودجه پارک‌ها بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بیان کرد: آثار خرج‌کرد بودجه‌های اختصاص یافته به پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با مشاهده خروجی شرکت‌های دانش بنیان و مسائلی که از کشور حل کرده اند به خوبی آشکار است.

به گفته وی، تقسیم بودجه در پشتیبانی از استارت‌آپ‌ها برای بخش ایده یا زمانی که قرار است ایده دارای مقیاس صنعتی شود، توزیع مناسبی دارد و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به دلیل آنکه به دانشگاه تهران به عنوان مهد صنعت و علم متصل است، توانسته در این راستا عملکرد خوبی را داشته باشد.

زارعی گفت: دانشگاه تهران در طی سالیان متوالی پشتیبانی خوبی از جمعیت بی‌شمار فارغ‌التحصیلان داشته است.

وی درباره درآمد شرکت‌های دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سال ۹۶ توضیح داد: سال گذشته شرکت‌های دانش بنیان ما حدود ۸۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌اند و امیدواریم این درآمد امسال به ۱ هزار میلیارد تومان برسد.
 
گزیده‌ای از صحبت‌های رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران درباره بودجه را می‌توانید در کلیپ زیر مشاهده کنید:
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار