کد خبر:۷۵۲۵۵۶
به همت یک شرکت دانش بنیان صورت می‌گیرد

احداث شرکت دانش‌بنیان در منطقه محروم/ تولید رزین کشور را از واردات نمونه خارجی بی‌نیاز می‌کند

مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی فراپل جم گفت: فناوری تولید رزین‌های پلیستر غیراشباع در کشور وجود نداشت؛ اما توانستیم با تکیه بر دانش متخصصان داخلی و روش مهندسی معکوس این فناوری را در کشور تولید کنیم.
پنج شنبه // احداث شرکت دانش بنیان در منطقه محروم/ تولید رزین کشور را از واردات نمونه خارجی بی‌نیاز می‌کندبه گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حمیدرضا موحد، مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی فراپل جم درباره تولید این محصول دانش بنیان، اظهار کرد: تولید رزین‌های پلیستر غیراشباع از حدود ۴۰ سال پیش در دنیا شروع شده بود، اما فناوری تولید آن در کشور وجود نداشت، اما با توجه به نیاز موجود در کشور، ما توانستیم با تکیه بر دانش متخصصان داخلی و روش مهندسی معکوس این فناوری را در کشور تولید کنیم.

وی درباره کاربرد این محصولات دانش بنیان گفت: با تولید این رزین‌ها نیاز صنایع کامپوزیتی رفع شده و محصولات با کیفیت نمونه‌های خارجی در دسترس متقاضیان داخلی قرار می‌گیرد.

موحد با اشاره به این موضوع که این شرکت دانش بنیان از سال ۸۲ فعالیت خود را آغاز کرده است، ادامه داد: شرکت فراپل جم تولید کننده دانش بنیان انواع رزین‌های صنعت با استفاده از ماشین آلات تولیدی، تجهیزات آزمایشگاهی و جدیدترین فرمولاسیون‌های روز دنیا موفق به تولید انبوه و یکنواخت انواع رزین‌های پلی استر غیر اشباع شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره صادرات محصولات این شرکت تصریح کرد: تولیدات این شرکت دانش بنیان زمینه کاهش وابستگی کشور به واردات رزین‌های موردنیاز در صنعت فایبرگلاس را فراهم کرده و موفق به صادرات گسترده محصولات خود به کشور‌های منطقه از جمله ارمنستان و مسقط شده است.

موحد همچنین به ایجاد این شرکت در یک منطقه محروم اشاره کرد و گفت: تولیدات این شرکت دانش بنیان در صورت تولید انبوه صرفه ارزی بسیاری خواهد داشت، زیرا از واردات نمونه خارجی این محصولات جلوگیری می‌کند.

وی همچنین به فعالیت‌های این شرکت در جهت تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و یادآور شد: در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه ما تفاهم نامه‌ای را با دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجتمع یادگار امام شهر ری منعقد کرده ایم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: ما در قالب تسهیلات از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تسهیلاتی را دریافت کرده ایم، اما باتوجه به مشکلات واردات مواد اولیه و انتقال ارز نیازمند حمایت بیشتری هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار