آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۰۴۳

دستگاه‌های اجرایی مکلف به تخلیه اماکن آموزش و پرروش هستند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: با استناد به تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۸ دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که ظرف ۶ ماه تمام ساختمان‌های متعلق به آموزش و پرورش را تخلیه کنند و نیاز به آئین‌نامه هم ندارد و یک تکلیف است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد حسینی عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اماکن مربوط به آموزش و پرورش که در استفاده سایر ارگان‌ها قرار دارد اظهار داشت: اماکن متعلق به آموزش و پرورش که دراختیار دستگاه‌های اجرایی قرار دارند با استناد به تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۸ باید به آموزش و پرورش برگردانده شود و طبق این قانون دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که ظرف ۶ ماه تمام ساختمان‌های متعلق به آموزش و پرورش را تخلیه کنند و نیاز به آئین‌نامه هم ندارد و یک تکلیف است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به منظور رفع مشکل برخی دستگاه‌ها در این رابطه وزارت اقتصاد و دارایی اختیار دارد حدود سه هزار میلیارد تومان از اموال غیرمنقول دولت را به فروش برساند و همچنین در قانون بودجه داریم که اگر در محدوده هر شهرستان اموال مازاد داریم می‌توانیم آن را به فروش برسانیم و در همان شهرستان به منظور ساختمان و مجتمع‌های اداری هزینه کنیم.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع کلانشهر اراک گفت: ۲ سال پیش که این طرح قرار بود تصویب شود به پیشنهاد ما عقب افتاد تا مطالعاتی انجام شود که متاسفانه به درازا کشید و به جای کار کارشناسی یک مقدار رنگ و بوی سیاسی پیدا کرد.

حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی بیان کرد: این طرح چند مبنا داشته که از جمله آن‌ها جهت وزش باد‌های اراک، میزان افزایش سطح توسعه از دو نظر توسعه افقی و عمودی را می‌توان نام برد، در ارتباط با این طرح، محیط زیست هم قرار شد که کار کارشناسی انجام و نتیجه را تحویل دهد.

«علی میرزایی» فرماندار ساوه هم در این جلسه به صورت ویدئو کنفرانس با اشاره به جلسات مرکز خدمات سرمایه‌گذاری گفت: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان اگر در شهرستان‌ها هم برگزار شود می‌توانند احصاکننده عارضه‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان‌ها بوده و راهگشا در امر سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار باشد.

طرح جامع اراک با کارشناسی دقیق قبل از سال ۹۸ به شورای عالی شهرسازی ارسال شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به طرح ۵۵ متری اراک گفت: طرح ۵۵ متری موسوم به امیرکبیر با یک‌هزار و ۸۰۰ متر طول و ۵۵ متر عرض د. قالب طرح جامع اراک در دستور کار قرار دارد.

احمد مرزبان ادامه داد: بعد از بازدیدی که از سوی وزارت راه و شهرسازی از این طرح انجام شد قرار بر این شد که طرح جامع کلانشهر اراک تا قبل از سال ۹۸ به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال و طرح ۵۵ متری در اردیبهشت‌ماه ۹۸ تعیین تکلیف شود.

وی عنوان کرد: پیشنهاد بنده این است که برای تصویب این طرح و کارشناسی بیشتر جلسه‌ای با حضور نمایندگان، شورا و هر شخصی که صاحب نظر است تشکیل شود و طرح مطابق برنامه تا پایان سال ارسال شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: این طرح باید با نگاه ویژه دیده شود و تصمیمات عاقلانه در رابطه با آن گرفته شود و به صورت بسیار دقیق بررسی شود که حذف یا اجرای آن چه تبعاتی را برای شهرد اری دارد، آیا مشاور طرحی برای جایگزین دارد، شورای شهر موافق طرح جایگزین هستند و در صورت تصمیم به لغو این طرح، روان‌سازی ترافیک اراک به چه شکل انجام می‌شود تا طرحی پخته را تصویب کنیم.



رئیس شورای شهر اراک هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع کلانشهر اراک گفت: در سال ۹۵ جامعه هدف این طرح ۶۳۵ هزار نفر جمعیت درنظر گرفته شده درحالی که الان در سال ۹۷ جمعیت اراک ۶۰۰ هزار نفر است.

کاوه فلک‌افلاکی افزود: همچنین بحث قرار گرفتن کارخانجاتی مانند آونگان در محدوده این طرح مطرح است که باید این موارد به صورت دقیق بررسی شود.

«شالی‌بگ» سرپرست شهرداری اراک هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع اراک گفت: طرح ۵۸ متری که از آیتم‌هایی است که طرح جامع را تحت تاثیر قرار داده و از دیگر مشکلاتی که اگر تعیین تکلیف شده باشند مشکلی در اجرای طرح جامع وجود ندارد می‌توان به قنات ناصری، اراضی، ولی آباد و سایر مواردی که مطرح بود اشاره کرد.

فرماندار اراک هم در این جلسه با اشاره به طرح توسعه اراک گفت: بحث دره گردو برای کلانشهر اراک بسیار ضروری است و این تفرجگاه یکی از مطالبات مردم به شمار می‌رود، همچنین در رابطه با منطقه نظم‌آباد هم تقاضا داریم که در طرح جامع این منطقه در حریم شهر اراک قرار گیرد، در رابطه با طرح ۵۸ متری هم باید گفت: ضمن اعتقاد صد درصد به حقوق مردم که باید زودتر تعیین تکلیف شود با اجرا نشدن این طرح ترافیک شهر اراک هم برطرف نمی‌شود.

طرح جامع اراک فاقد پیوست زیست‌محیطی است

فعال زیست‌محیطی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع اراک گفت: هر طرح جامع که یک طرح بزرگ‌مطالعه است نیاز به یک‌سری پیوست‌ها دارد که مهم‌ترین آن پیوست زیست‌محیطی است، ولی این طرح متاسفانه پیوستی که ارزیابی زیست‌محیطی داشته باشد را ندارد.

سیاوش آقاخانی تصریح کرد: نداشتن پیوست اجتماعی هم از دیگر چالش‌های این طرح بوده که سبب شده این طرح ۶ تا ۷ سال به درازا بکشد.

وی با اشاره به طرح ۵۸ متری هم گفت: ۵۷ بلوکی که در این طرح قرار است احداث شود خود بارگذاری ترافیکی به همراه دارد، از دیگر مشکلات این طرح مشخص نبودن منبع مالی آن استو همچنین هنوز ما نمی‌دانیم به واسطه این طرح چه میزان از افراد قرار است در مرکز شهر مستقر شوند.

فعال زیست‌محیطی بیان کرد: برای اجرای این طرح یک‌هزار میلیارد هزینه لازم است که باید دید آیا هزینه این در طرحی دیگر بهتر نیست و باید در کنار این طرح، جایگزینی هم درنظر گرفته شود.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار