به گزارش گروه بین الملل
خبرگزاری دانشجو، این کشور اسکاندیناوی پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفری در راس تحقیق سازمان ملل در مورد شادترین کشورهای جهان قرار گرفت.
در این تحقیق، از مردم ۱۵۶ کشور مختلف جهان در مورد درکشان از شادی پرسش شد، ضمن اینکه معیارهایی، چون عمر متوسط، درآمد و حمایت اجتماعی نیز در این مطالعه، مورد توجه قرار گرفت.
علاوه بر فنلاند، دیگر کشورهای اسکاندیناوی و همچنین هلند، سوئیس، کانادا، نیوزیلند و اتریش، در فهرست ۱۰ کشور اصلی شاد جهان قرار گرفتند.
به رغم مشکلات سیاسی ایجاد شده در انگلیس به واسطه برگزیت، این کشور با صعود چهار رتبهای در این فهرست، جایگاه پانزدهم کشورهای شاد جهان را به خود اختصاص داد.
اما آمریکا سیر نزولی سالهای اخیرش را ادامه داد و با یک پله سقوط به جایگاه نوزدهم کشورهای شاد جهان دست یافت.
در گزارش سازمان ملل، غیرشادترین کشور دنیا، سودان جنوبی نام گرفت. براساس اعلام سازمان ملل، ۶۰ درصد از مردم این کشور در پی جنگ خونبار داخلی در آن که ۴۰۰ هزار کشته برجا گذاشت، با مشکلات غذایی رو به رو شده اند.
کشورهای جنگ زده دیگری، چون یمن، افغانستان و جمهوری آفریقای مرکزی نیز در ردههای پایینی فهرست سازمان ملل جای گرفتند.
در گزارش سازمان ملل که در روز جهانی شادی برابر با ۲۰ ماه مارس (۲۹ اسفند) منتشر شد، در مورد کاهش سطح شادی در جهان در سالهای اخیر هشدار داده شده است.
در این گزارش آمده است: این مساله با افزایش احساسات منفی توام با نگرانی، غم و خشم به ویژه در آسیا و آفریقا، تطابق زمانی دارد.
در گزارش امسال سازمان ملل همچنین نحو عملکرد کشورها در رتبه بندی میزان شادی از سال ۲۰۰۵ مورد توجه قرار گرفته است.
براساس گزارش سازمان ملل، نیمی از ۲۰ کشور شاد جهان در مرکز و شرق اروپا واقعند، پنج کشور از کشورهای زیر صحرای آفریقا هستند و سه کشور در آمریکای لاتین قرار دارند.
بیشترین کاهش سطح شادی در کشورها از سال ۲۰۰۵، به یمن، هند، سوریه، بوتسوانا و ونزوئلا اختصاص یافته است.