حلقه‌هاي معرفتي فرهنگيان نيازهاي سياسي و فرهنگ دانش آموزان را پاسخ مي‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۳۵
سردار نقدي:

حلقه‌هاي معرفتي فرهنگيان نيازهاي سياسي و فرهنگ دانش آموزان را پاسخ مي‌دهد

رئيس سازمان بسيج مستضعفان کشور با اشاره به شكل‌گيري بحث‌هاي معرفتي و بصيرتي در بين فرهنگيان گفت: فعال شدن حلقه‌هاي معرفتي و بصيرتي در بين فرهنگيان، نيازهاي سياسي و فرهنگي دانش‌آموزان را پاسخ مي‌دهد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر، سردار محمدرضا نقدي در نشست روز پنجشنبه خود با فرهنگيان بسيجي شهرستان دشتستان، اظهار داشت: کلاس درس آمادگي ما در مدارس به کلاس ممتاز مدرسه و کلاس عشق و هيجان، معرفت و بصيرت تبديل مي‌شود.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود : پشتوانه ما از لحاظ نظري، دفاع مقدس و از لحاظ عملي، رزمندگان زنده هشت سال اين دفاع مقدس هستند.

وي با اشاره به بحث‌هاي معرفتي و بصيرتي فرهنگيان اضافه کرد: ما بايد بتوانيم حلقه‌هاي معرفتي و بصيرتي را که در مساجد شکل گرفته است در بين فرهنگيان فعال کنيم تا زمينه‌اي براي تعالي معلمان باشد.

نقدي در پايان گفت:هدف اين است که فرهنگيان بتوانند پاسخگوي نيازهاي روزدانش آموزان درعرصه‌هاي سياسي، معرفتي و فرهنگي باشند.

نيروپور، مسوول کانون بسيج فرهنگيان دشتستان نيز در اين نشست گزارشي از فعاليت‌ها و عملکرد اين کانون را ارايه داد.

مسئول كانون بسيج فرهنگيان دستشستان با اشاره به آمادگي فرهنگيان بسيجي دشستان در عرصه‌هاي مختلف يادآور شد: بسيجيان اين شهرستان با تبعيت از فرامين رهبر معظم انقلاب آماده دفاع از ارزش‌هاي اسلام و انقلاب اسلامي هستند.

وي بيان کرد: بسيجيان در طول 31 سال گذشته در عرصه‌هاي مختلف سياسي، اجتماعي همواره خوش درخشيدند و نشان دادند ياران وفادار امام، انقلاب و رهبر معظم انقلاب هستند.

اين مقام مسئول نقش بسيجيان فرهنگي در مقابل تهاجم نرم دشمن را مهم خواند و گفت: امروز بسيجيان در خط مقدم مبارزه نرم با دشمن قرار دارند و بايد با تبعيت از فرامين رهبر معظم انقلاب با جديت با اين تهديدات مبارزه کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار