به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اگرچه در برخی از این رستورانها به گفته کارشناس بهداشت محیط، اگر چه موارد بهداشتی رعایت شده بود، اما وضع بهداشت محیط برخی از این رستورانها نامناسب بود.
همچنین در رستورانی که گوشتهای فاسد و بدون هویت را به سیخ کشیده بودند که پس از ارزیابی دکتر دامپزشک، همه این اقلام گوشت که نزدیک به ۵۰ کیلوگرم بود، معدوم شد.
در یکی دیگر از این رستورانها چند بسته گوشت تنظیم بازار مشاهده شد که رئیس گشتهای مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران وجود این گوشتها را در رستورانها غیرقانونی خواند.
بهروز طالبیان افزود: گوشتهای تنظیم بازار فقط باید به مصرف خانگی برسد.
البته متصدی این رستوران ادعا میکرد که فقط دو بسته گوشت تنظیم بازار را برای طبخ ویژه کارکنان این رستوران تهیه کرده است.
گرانفروشی از دیگر تخلفات این رستورانها بود که در همین زمینه یکی از رستورانها به پرداخت چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان محکوم شد.