کد خبر:۷۵۴۷۰۷
آیت‌الله حسینی اشکوری:

مسابقات بین‌المللی قرآن توطئه شیعه‌هراسی و اسلام‌هراسی دشمنان را خنثی می‌کند

نماینده مردم استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری، تبلیغ و ترویج مباحث قرآنی را در جامعه بسیار مهم برشمرد و گفت: برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن توطئه شیعه‌هراسی و اسلام‌هراسی دشمنان را خنثی می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سیدعلی حسینی‌اشکوری، نماینده مردم استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری در گفتگویی گفت: شکی نیست که قرآن کتاب آسمانی و آخرین پیام الهی است که در دسترس مردم قرارگرفته و در میان مسلمانان به‌خصوص پیروان مکتب اهل بیت از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این کتاب آسمانی مبین و مبشر است.

وی افزود: متأسفانه با وجود اینکه ایران اسلامی به قرآن اهمیت ویژه‌ای می‌دهد و برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم یکی از این موضوعات مهم است که در جمهوری اسلامی به آن پرداخته می‌شود؛ اما برخی به دنبال این هستند که شیعه هراسی و اسلام هراسی را به این کشور نسبت بدهند و برگزاری مسابقات و حضور قاریان برجسته جهان اسلام این توطئه را خنثی می‌کند.

نماینده مردم استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: البته به خوبی می‌دانیم که دشمنان هرگز از توطئه‌های خود دست بر نخواهند داشت و تحمل پیشرفت و توسعه ایران اسلامی را ندارند به همین دلیل دائما به شیعه هراسی و ایران هراسی دامن می‌زنند، حتی تحمل زندگی مسالمت‌آمیز سنی و شیعه را در ایران ندارند و همیشه علیه نظام ما نقشه می‌کشند.

وی یادآور شد: امروز برای مقابله با توطئه‌های دشمنان باید به کلام الهی چنگ بزنیم و انس با قرآن کریم را در میان آحاد جامعه گسترش دهیم و همچنین زمینه حضور فعال و پرشور بیشتر جوانان را در محافل قرآنی فراهم کنیم، البته یکی از شیوه‌های ارتباط و انس بیشتر با قرآن همین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است که از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه بیش از سی سال در حال برگزاری است.

آیت‌الله حسینی اشکوری یادآور شد: قرآن کریم پیامی روح‌بخش و آزادی‌بخش دارد که همیشه استقلال را به دنبال داشته است و به مردم و جامعه توانایی زیادی می‌دهد تا در مقابل زورگویان و مستبدان بایستند و نگذارند که مستکبرین به آن‌ها مسلط شوند و این پیام‌های قرآنی باید در همه جوامع اسلامی نهادینه شود تا شاهد رشد و شکوفایی ملل اسلامی باشیم و نگذاریم به ما زور بگویند.

وی بابیان اینکه قرآن می‌تواند در اخلاق، رفتار و کردار ما تأثیر بسیار زیادی بگذارد و زندگی ما را قرآنی کند، تأکید کرد: بنابراین باید برای نشر و ترویج این کتاب الهی تمام توان خودمان را به‌کار ببندیم، البته برگزاری مسابقات قرآنی در سطح استانی، کشوری و بین‌المللی یکی از راه‌های نشر قرآن است و توجه به تفسیر و مفاهیم قرآنی نیز این جایگاه را دارد که بیشتر به مباحث علوم قرآنی بپردازیم.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه قرآن در ساخت انسان و دنیای انسان‌ها بسیار نقش‌آفرین است و افزون بر مباحث دنیوی در بحث اخروی نیز به انسان سعادت را هدیه می‌کند، ادامه داد: آزاداندیشی و تبعیت از برهان، منطق، صداقت و درستکاری از پیام‌های قرآنی است که نباید از آن غفلت کنیم هر چقدر این مفاهیم قرآنی در جامعه رشد پیدا کند، باعث تقویت جامعه اسلامی می‌شود، به همین دلیل دست‌اندرکاران زمانی به موفقیت دست خواهند یافت که این الگو‌ها را در جامعه ترویج دهند.

وی حفظ، ترجمه، تفسیر و تحقیق در مباحث قرآن را بسیار مهم برشمرد و یادآور شد: قرآن از جاذبه‌های زیادی برخوردار است که باید همه این جاذبه‌ها شناسایی و در فضای علمی و فرهنگی جامعه ترویج داده شود تا مردم با حقایق و روح قرآن بیشتر آشنایی پیدا کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار