مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: از شرکتهای فعال فناور در علوم بهزیستی در همه جهات حمایت خواهد شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، امیر سالار جعفرپیشه، مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در خصوص برنامههای سال 98 این دانشگاه اظهار کرد: برنامههای امسال حوزه فناوری دانشگاه با هدف حمایت همه جانبه از شرکتهای فعال، تدوین شده است.
وی درباره برنامههای امسال مدیریت توسعه فناوری دانشگاه علوم بهزیستی افزود: حمایت از شرکتهای فناور برای تبدیل شدن به شرکتهای دانش بنیان، حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای حضور در بازار و حمایت از واحدهای فناور برای تبدیل شدن به شرکت، از برنامههای اساسی این مدیریت است.
جعفرپیشه به تصویب ۱۰ پروپوزال در سال گذشته جهت حمایت دانشگاه علوم بهزیستی اشاره کرد و گفت: ادامه حمایتهای مالی از این پروژهها را در سال جاری خواهیم داشت که در نهایت، به تجاری سازی محصولات میانجامد.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم بهزیستی، بخش فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۶ شرکت فناور و دانشبنیان در زیرمجموعه خود، حمایت از طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور را بر عهده دارد.
این دانشگاه تحت نظارت وزارت بهداشت، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و ۸۰۰ نیروی متخصص در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی)، در طراحی و اجرای پروژههای ملی و منطقهای نیز مشارکت میکند.