کد خبر:۷۵۶۲۰۰
گزارشی از آخرین وضعیت مناطق سیل زده|

مقاومت بی‌بدیل خوزستانی‌ها در برابر سیلاب/ تشکل‌های دانشجویی تا آخرین لحظات در کنار سیل‌زدگان می‌مانند

مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی استان با همکاری نیرو‌های مردمی با گونی و لودر اقدام به ساخت سیل بند کردند و اینگونه مقاومت خود در مقابل ورود سیلاب به اهواز را نشان دادند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هانا چراغی؛* چند روز از وقوع سیل در خوزستان می‌گذرد و اکثر شهر‌های این استان با بحران ورود سیلاب به منازل و زیر آب رفتن زمین‌های کشاورزیشان درگیرند. طبق آخرین اطلاع رسانی‌هایی که انجام شده، شهرستان‌های باوی، سوسنگرد، حمیدیه، روستا‌های اطراف دزفول و مناطق حاشیه‌ای اهواز گرفتار سیلاب شده اند و نیرو‌های جهادی به صورت مستمر در حال خدمت رسانی به سیل زدگان هستند.

با توجه به اینکه مسئولیت اسکان سیل زدگان برخی از شهر‌های این استان به بسیج دانشجویی خوزستان محول شده، گروه‌های جهادی دانشجویی در حال اسکان سیل زدگان در این منطقه هستند و تا جای ممکن اقدام به فراهم سازی امکانات ضروری و بهداشتی در این یادمان کرده اند تا از این طریق به سیل زدگان بگویند که تا آخرین لحظات در کنار آنان هستند و تنهایشان نمی‌گذارند.

برای اطلاع از آخرین وضعیت سیلاب خوزستان و شهر‌های درگیر این بحران به گفتگو با عبدالامیر کمیلی راد، مسئول جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان خوزستان پرداختیم. کمیلی راد می‌گوید: طبق تقسیم بندی‌هایی که از سوی سپاه استان صورت گرفته، مسئولیت اسکان سیل زدگان شهر‌های سوسنگرد، حمیدیه، رفیع و بستان در یادمان شهدای هویزه برعهده بسیج دانشجویی استان خوزستان است.

مسئول جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان خوزستان می‌افزاید: در همین راستا اکثر نیرو‌های بسیج دانشجویی استان خوزستان در این منطقه حضور دارند و در حال اسکان سیل زدگان هستند. یادمان شهدای هویزه از نظر امکانات بهداشتی و تجهیزات ضروری در وضعیت مطلوبی قرار دارد و با همکاری سپاه در حال رفع مشکلات سیل زدگان اسکان داده شده در این منطقه هستیم.
 

برپایی بیمارستان صحرایی ۴۰ تختوابی در یادمان شهدای هویزه برای سیل زدگان

کمیلی راد اضافه می‌کند: خوشبختانه نیروی دریایی سپاه اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی ۴۰ تختوابی با کلیه امکانات و داروخانه در یادمان شهدای هویزه کرده است و تعداد ۱۰ پزشک و ۷۰ پرسنل در آن مستقر شده اند.

وی می‌گوید: در یادمان شهدای هویزه، امکانات رفاهی و بهداشتی خوبی برای سیل زدگان استان در نظر گرفته شده و ظرفیت اسکان این منطقه در شرایط مطلوب ۲ هزار نفر است البته چادر‌هایی توسط هلال احمر برای اسکان اضطراری سیل زدگان در نظر گرفته شده تا در صورتی که سوسنگرد زیر آب رفت و خالی از سکنه شد، ۵ هزار نفر به صورت اضطراری در چادر‌ها اسکان داده شوند.

مسئول جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان خوزستان با بیان اینکه در یادمان شهدای هویزه به مساحت ۲ هزار متر مربع سوله وجود دارد، ادامه می‌دهد: در این یادمان، گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی استان اقدام به برپایی قرارگاهی با چند کمیته فعال کرده اند و در آن کمیته مطالبه گری، کمیته خادمین، کمیته رسانه‌ای در حال فعالیت هستند و کمیته جمع آوری هدایا نیز در سطح استان فعالیت می‌کند.
 
//مقاومت بی بدیل خوزستانی‌ها در برابر سیلاب/ تشکل‌های دانشجویی تا آخرین لحظات در کنار سیل زدگان می‌مانند

وی اظهار می‌کند: با توجه به اینکه نسبت آب کرخه بالا آمده، آب به جاده اهواز - دزفول نفوذ کرده بود که با کمک مردم و گروه‌های جهادی اقدام به ساخت سیل بندی برای جلوگیری از ورود آب به داخل شهر اهواز شد و گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی استان با همکاری نیرو‌های مردمی با گونی و لودر اقدام به ساخت سیل بند کردند و اینگونه مقاومت خود در مقابل ورود سیلاب به اهواز را نشان دادند.

کمیلی راد یادآور می‌شود: در شهر سوسنگرد نیز حدود ۱۰ روز است که تشکل‌های دانشجویی استان خوزستان پای کار هستند و با ساخت سیل بندی بزرگ در این شهر از ورود سیلاب به برخی منازل جلوگیری کرده اند، ولی با توجه به اینکه دستور تخلیه این منطقه صادر شده از مردم خواسته اند که شهر را تخلیه کنند، اما به دلیل خساراتی که با ورود سیل به منازل به اهالی وارد می‌شود نیرو‌های مردمی همراه با تیم‌های جهادی به مقاومت در برابر سیلاب پرداخته اند.

وی خاطرنشان می‌کند: بخاطر بدقولی دولت در تحقق وعده هایش در موضوع سیل ۹۵، از اعتماد خوزستانی‌ها به دولت کاسته شده و همین مسئله باعث شده اینبار هم مردم به اظهارات دولتی‌ها مبنی بر پرداخت به موقع خسارات سیل زدگان اطمینان نداشته باشند و به راحتی منازلشان را تخلیه نکنند و به مقاومت بپردازند، ولی ناچارا با ورود سیلاب به تمامی مناطق در معرض خطر استان، سیل زدگان باید به محل اسکان‌های اضطراری پناه ببرند و متحمل خساراتی شوند.
 
//مقاومت بی بدیل خوزستانی‌ها در برابر سیلاب/ تشکل‌های دانشجویی تا آخرین لحظات در کنار سیل زدگان می‌مانند

مسئول جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان خوزستان تاکید می‌کند: به مسئولین دولتی پیشنهاد می‌کنیم برای جلب اعتماد خوزستانی‌ها سریعا خسارات سیل ۹۵ را پرداخت کنند و بخشی از خسارات سیل اخیر را در مناطقی که میزان خسارت‌ها برآورد شده پرداخت کنند تا اعتماد مردم به دولتی‌ها قوت گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار