کلینیک خدماتدهی مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز به کار کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نخستین کلینیک خدمات دهی مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه آغاز به کار کرد.
این کلینیک به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه افتتاح شده و خدمات مشاوره و سلامت روان را ارائه میکند.
دکتر مهدی کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح این کلینیک را اقدامی مهم و آغازی برای ارائه خدمات گستردهتر به دانشگاهیان و عامه مردم برشمرد و اظهار امیدواری کرد با راه اندازی این مرکز شاهد تعالی خدمات روان درمانی و مشاوره در کلیه سطوح دانشگاه باشیم.
وی افزود: این مرکز در فاز نخست به دانشجویان، در فاز دوم به همکاران دانشگاه و در فاز گستردهتر به عموم مردم منطقه خدمت ارائه خواهد کرد.
کدخدازاده تاکید کرد: با افتتاح این کلینیک، امکان ارائه خدمات هر چه با کیفیتتر در خارج از ساعات اداری و تحصیلی فراهم شده است و همچنین با توجه به موقعیت مکانی این مرکز دسترسی دانشگاهیان به خدمات مرتبط تسهیل میشود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: سرویس دهی مطلوب در این حوزه، سلامت روان و کیفیت زندگی بهتری را در پی خواهد داشت که ما با هدف تحقق این شعار گام بر میداریم.
دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از همکاری این معاونت در راستای رفع نیازهای سخت افزاری این حوزه خبر داد.
در ادامه مراسم نوری رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: این مرکز با هدف بهره وری و استفاده از ظرفیتهای موجود، ارائه خدمات روان درمانی و مشاوره روانشناختی، ارتقای سطح سلامت روانی، اجتماعی و معنوی در یک مجموعه راه اندازی شد.
وی افزود: این مجموعه در حال حاضر به دانشجویان دانشگاه خدمات روان درمانی و مشاوره را به صورت رایگان ارائه میدهد که در ماههای آتی این خدمات به کارمندان و خانوادههای آنها نیز با در نظر گرفتن تخفیفات ویژه ارائه میشود.
نوری گفت: در این مرکز خدماتی نظیر مشاوره و روان درمانی فردی (اضطراب، افسردگی، وسواس، کمرویی، پرخاشگری، مشکلات شخصیت و…)، مشاوره خانواده و زوج درمانی (مشاوره پیش از ازدواج، تعارضات زناشویی، مهارتهای زناشویی، شکست عاطفی، طلاق و…)، مشاوره کودک و نوجوان (فرزند پروری، پرخاشگری نوجوان، کمرویی، مشاوره تحصیلی و شغلی) و مشکلاتی مانند وابستگی به مواد مخدر، ناکامی، بحران در زندگی و تجربه استرس شدید ارائه میشود.
رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: مراجعان نیازمند خدمات تخصصی روان درمانی، مشاوره و آموزش روانشناختی از طریق ثبت نام و پرداخت هزینه به صورت الکترونیک پذیرش خواهند شد.