کد خبر:۷۵۷۱۶۰

«رحمان۱۴۰۰» بالاخره تاوان شوخی‌های جنسی را داد

صاحبان «رحمان ۱۴۰۰» پیش از آنکه بخواهند به علت تخلف در نسخه نهایی اکران از سوی سازمان سینمایی نقره داغ شوند، تاوان شوخی‌های جنسی متعدد و ساختارشکن را می‌دهند که موجب آزردگی بخش اعظمی از مخاطبان شده بود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پس از آنکه عصر روز گذشته گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو در گزارشی از تخلف فیلم پرحاشیه «رحمان ۱۴۰۰» در نحوه اکران خبر داده بود، در نهایت در ساعاتی پایانی شب گذشته سازمان سینمایی طی بیانیه‌ای رسما از توقیف موقت این فیلم به خاطر رسیدگی به تخلفات خبر داد و اعلام کرد با مشخص شدن غیرقانونی بودن نمایش نسخه اکران شده فیلم «رحمان۱۴۰۰» به تهیه‌کنندگی علی سرتیپی، ادامه اکران این اثر تا اعمال اصلاحات به تعویق افتاد.
بنا بر این گزارش از آنجا که حجم زیادی از شوخی‌های جنسی و به کار بردن الفاظ غیراخلاقی در این فیلم، به شدت مورد اعتراض مخاطبان و منتقدان قرار گرفته بود صاحبان این اثر بیش از آنکه بخواهند به علت تخلف در نسخه نهایی اکران از سوی سازمان سینمایی نقره داغ شوند، تاوان شوخی‌های جنسی متعدد و ساختارشکن «رحمان ۱۴۰۰» را می‌دهند که موجب آزردگی بخش اعظمی از مخاطبان شده بود.

در مجموع باید گفت، مشخص نیست تکلیف میزان فروش این فیلم که بر اساس نسخه غیرقانونی صورت گرفته چه خواهد شد و مدیریت سینمایی چه تصمیمی برای مقابله با آن اتخاذ خواهد کرد.

محمدرضا گلزار در نقش اشکان / سعید آقاخانی (در نقش رحمان) / ساره بیات در نقش نازیلا / بهرام افشاری در نقش انوش / یکتا ناصر در نقش شهناز و مهران مدیری (پدر اشکان آقای جالوسی) از بازیگران فیلم رحمان ۱۴۰۰ هستند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: شخصیت اصلی داستان رحمان (سعید آقاخانی) مشکلات مالی بسیاری دارد و قصد دارد از مدیرعامل شرکت آقای جالوسی (مهران مدیری) کمک بگیرد، ولی آقای جالوسی چکی برای سال ۱۴۰۰ می‌کشد و ….

رحمان ۱۴۰۰ فیلمی تهیه‌کنندگی علی سرتیپی و نویسندگی بابک کایدان و میثم کایدان است.

این فیلم ابتدا قرار بود در جشنواره فجر به نمایش دربیاید، اما منوچهر هادی از حضور در جشنواره انصراف داد و ترجیح داد فیلمش مستقیم در لیست اکران قرار بگیرد و این شانس را داشت که اکران نوروزی را نصیب خود کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۰
فیلم کمدی در ایران یعنی استفاده از کلمات رکیک و زشت و بازی کردن نقش های دروغین و بستن آن به جامعه مثل فیلم هزار...و این فیلم اخیر و همه اینها بعلت نفوذ قوی سازندگان لائیک این قبیل فیلمها در وزارت فرهنگ و... است؟
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار