آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۲۳۳
با تلاش یک شرکت دانش بنیان؛

پساب‌های خانگی دوباره به چرخه مصرف باز می‌گردد/ قرارگیری دستگاه تصفیه آب خاکستری نانوساختار در «فهرست بها»

دستگاه تصفیه آب خاکستری با استفاده از غشا‌های سرامیکی نانوساختار وارد فهرست بها شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، فهرست بها، کتابچه‌ای حاوی لیست قیمت مواد و مصالح یا خدماتی است که پیمانکاران عمرانی از آن‌ها برای پروژه‌های داخل کشور استفاده می‌کنند. هر ساله سازمان مدیریت و برنامه فهرستی از بهای رشته‌های مختلف پروژه‌های عمرانی را منتشر می‌کند.

یکی از بخش‌های این فهرست به موضوع تأسیسات مکانیکی اختصاص داده شده که سامانه‌های تصفیه آب از جمله زیرشاخه‌های آن محسوب می‌شوند. در لیست جدیدی که سازمان مدیریت و برنامه برای سال ۹۸ منتشر کرده، دستگاه تصفیه آب خاکستری با استفاده از غشا‌های سرامیکی نانوساختار نیز درج شده است.

آب خاکستری به پساب‌های خانگی، به استثنای خروجی فاضلاب سرویس‌های بهداشتی، گفته می‌شود که هنگام حمام کردن، ظرف شستن یا رخت‌شویی ایجاد می‌شود.

یک شرکت دانش بنیان، فناوری تصفیه آب خاکستری را ارائه کرده‌ است که می‌توان با استفاده از آن، آب‌های خاکستری را دوباره به چرخه مصرف باز گرداند. این سامانه مبتنی بر میکرو فیلتراسیون و اولت را فیلتراسیون می‌تواند با تصفیه آب‌های خاکستری، ۷۰ درصد از آب مصرفی را بازیافت کند.

در این سامانه، آب خاکستری به‌صورت هیبریدی با استفاده از غشا‌های نانوساختار سرامیکی چند کاناله تصفیه و گندزدایی می‌شود. جنس غشا‌های به‌کار رفته در این دستگاه، سرامیکی بوده که اندازه حفرات این غشا‌ها توسط مهندسان و متخصصان این شرکت با استفاده از فناوری نانو مهندسی شده‌است.

این سامانه در دو مرحله میکرو فیلتراسیون و اولت را فیلتراسیون، پساب ورودی را تصفیه و آب را برای استفاده مجدد به سیستم باز می‌گرداند. در مرحله میکرو فیلتراسیون چربی‌ها، شوینده‌ها و دیگر درشت مولکول‌ها و همچنین تا حدود زیادی میکروب‌ها و میکروارگانیسم‌ها و در مرحله اولت را فیلتراسیون تمامی میکروارگانیسم‌ها و حتی لاشه‌ی میکروارگانیسم‌ها از آب ورودی حذف می‌شود.

محصول نهایی، آب با کیفیتی خواهد بود که دارای استاندارد‌های داخلی و جهانی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار