کد خبر:۷۵۷۲۵۵
به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛

همایش «نقش فناوری در کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی» ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران یازدهم اردیبهشت ماه همایش «نقش فناوری در کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی» را برگزار خواهد کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، همایش «نقش فناوری در کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی» یازدهم اردیبهشت ماه ۹۸ در این پارک علم و فناوری برگزار خواهد شد.

این همایش با هدف تشریح نقش پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌ها در برابر حوادث طبیعی، ایجاد و توسعه شبکه استارت آپی مورد نیاز، ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه تهران در برابر حوادث طبیعی و معرفی فناوری‌های روز دنیا در برخورد با حوادث طبیعی برپا می‌شود.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت‌نام برای حضور در همایش نقش فناوری در کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی می‌توانند به نشانی http://stp.ut.ac.ir/darstech مراجعه کنند.
همایش «نقش فناوری در کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی» ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار