آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۴۹۳
غلامی در جمع خبرنگاران:

مطالعات دانشگاهی مناطق سیل زده آغاز شده است/ پایان کار رشته‌های تحصیلی کم‌طرفدار

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌هایی که در مناطق سیل زده قرار دارند مطالعات علمی خود را برای مقابل با بحران‌های احتمالی در آینده آغاز کرده‌اند.

مطالعات دانشگاهی مناطق سیل زده آغاز شده است/ پایان کار رشته‌های تحصیلی کم‌طرفداربه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه نشست هم‌اندیشی با صاحب نظران دانشگاهی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نشست دومین مشست هم اندیشی بود که برگزار شد و هدف آن هم اندیشی بین اساتید دانشگاه و بعضا مسئولین بود تا وزارت علوم برای پیشبرد برنامه‌های خود، ساماندهی آموزش عالی، ساماندهی حوزه‌های پزوهشی، کمک به بخش فناوری و کمک به تبدیل دانش به فناوری بتوانیم نظرات صاحب نظران را در یک جا جمع کنیم.


وی ادامه داد: در درون این نشست مباحث مختلفی مطرح شد طبیعی است که دوستان مسائلی کهخ نسبت به آن حساس هستند را مطرح می‌کردند و می‌توانیم موضوع خاصی را مطرح کنیم.

وزیر علوم تصریح کرد: آموزش عالی ما نیاز به یک تحول در قالب ساماندهی و بهبود سیستم ها، روش ها، ارتقای علمی دانشگاه‌ها و تقویت مراکز علمی دارد و در حال انجام است و امیدواریم که امسال طرح ساماندهی آموزش عالی به صورت اجرایی به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.

وی ادامه داد: تاثیرگذاری حضور دانشگاه‌ها در سطح جامعه اهمیت بسیاری دارد و در این نشست به این موضوع پرداختیم که تحقیقات کاربردی ما کمک کند تا بتوانیم اعضای هیئت علمی دانشگاهها، پژوهشکده‌ها را تشویق به حمایت کنیم تا تحقیقات خود را بیش از پیش به سمت حل مسائل جاری کشور ببرند و بعضا هم مسائل حاد و مشکل کشور را که در جامعه پیش آمده یا پیش خواهد آمد مورد توجه خود قرار دهند.

وی گفت: در سال‌های گذشته ما شاهد ریزگرد‌ها بودیم و در این خصوص کار‌های جدی انجام دادیم حتی به مسئله خشک شدن دریاچه ارومیه وبرخی تالاب‌ها نیز پرداختیم و نتایج خوبی هم از طریق دانشگاه‌ها به دستمان رسید.

غلامی افزود: در سال ۹۸ با حادثه سیل مواجه شدیم که خسارت زیادی به همراه داشت و جزو بحث‌های اصلی وزارت علوم قرار گرفته است و تعدادی از دانشگاه‌های بزرگ ما به این حوزه ورود پیدا کرده اند و از باب مطالعه بر روی این بلای طبیعی اقدامات خوبی را شروع کرده اند.

وی در همین رابطه ادامه داد: این دانشگاه‌ها به دنبال علل و چگونگی عمق و شدت این حوادث هستند و می‌خواهند تا روش‌هایی را طراحی کنند که امکان پیش بینی این گونه بلایای طبیعی از جهات علمی وجود داشته باشد تا دیگر در آینده دچار چنین مشکلاتی نشویم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص حذف بعضی از رشته‌های دانشگاهی نیز گفت: برخی رشته‌ها کم طرفدار هستند و در مقطع ارشد و دکتری تعداد کمی از دانشجویان را مورد پذیرش قرار می‌دهند و گا‌ها شاهد آن هستیم که بازار شغلی مناسبی برای آن‌ها وجود ندارد به همین دلیل تصمیم داریم بعضی از رشته‌ها را حذف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: این حذف رشته‌ها باید با دقت انجام شود، زیرا برای این دروس گروه آموزشی و هیئت علمی وجود دارد که نیازمند ساماندهی هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار