آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۳۸۳
احمدی:

اثربخشی تعاملات دانشگاه با جامعه باید بیشتر به عرصه ظهور برسد

مشاور وزیر علوم گفت: موضوع تعامل دانشگاه با جامعه از جمله موضوعاتی است که دغدغه رهبر انقلاب، استادان دانشگاه‌ها و صاحب نظران است و این تعامل با جامعه باید بیشتر به عرصه ظهور برسد.

اثربخشی تعاملات دانشگاه با جامعه باید بیشتر به عرصه ظهور برسد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و دبیر نشست هم اندیشی با استادان و صاحب نظران دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری که صبح امروز در محل وزارت عتف برگزار شد، ضمن تبریک سال جدید و آرزوی موفقیت برای استادان دانشگاه اظهار کرد: در ابتدای سال ۹۷ وزیر علوم با جمعی از استادان و صاحب نظران دانشگاهی دیداری داشتند و در این دیدار تبادل نظر در خصوص برخی از مشکلات و مسائل موجود در جامعه و دانشگاه است، پرداخته شد.

احمدی ادامه داد: مباحثی در خصوص تعداد دانشگاهها، تعداد دانشجویان و مسائل مربوط به دانشجویان مثل اشتغال، بودجه دانشگاه ها، تجهیزات آزمایشگاه، آیین نامه ارتقا و قوانین و دستورالعمل مرتبط با استادان، معیشت استادان، اخلاق پژوهی، ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، افزایش اختیار‌های دانشگاه‌ها و استادان بررسی شد.

مشاور وزیر علوم تصریح کرد: آنچه که در جلسه سال گذشته اهمیت داشت، نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل جامعه، ماموریت گرا شدن دانشگاه ها، ضرورت ایجاد یک اکوسیستم و نظام نوآوری جدید و نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل جامعه بود و در همین جلسه از نظرات استادان و صاحب نظران کتابچه‌ای آماده شد که در جلسه امروز ارایه شده است.

وی گفت: در سال ۹۷ تلاش شد تا بسیاری از موارد مطرح شده در آن نشست مورد بررسی قرار گیرد و اقدامات اجرایی نیز انجام شود؛ اما با توجه به گستردگی و پراکندگی مباحث و ضرورت وجود برنامه ریزی مناسب در راستای عملیاتی کردن آن‌ها مقرر شد که برگزاری این نشست‌ها ادامه داشته باشد و محور‌های مطرح شده به صورت نظام یافته و تخصصی‌تر مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

احمدی علوم تاکید کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب که در آن به شش محور اصلی یعنی علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی و مرزبندی با دشمن و سبک زندگی ما به عنوان متولیان اصلی بحث پژوهش به دنبال کسب راهکار‌هایی برای رفع مشکلات مردم و دستیابی به منویات ایشان هستیم.

وزیر علوم مشکلات اقتصادی را یکی از مهمترین مسائل مردم دانست و گفت: مشکلات معیشتی، کاهش ارزش پول ملی، پایین آمدن قدرت خرید مردم، مشکل تولید کارخانجات از عوامل مهم این مشکل هستند و دانشگاه به عنوان محلی برای تحقیق و پژوهش و پرورش جامعه علمی می‌تواند با کمک استادان و صاحب نظران برخی از این مسائل را حل نمایند.

مشاور وزیر علوم گفت: موضوع تعامل دانشگاه با جامعه از جمله موضوعاتی است که دغدغه مقام معظم رهبری و استادان دانشگاه‌ها و صاحب نظران است و این تعامل باعث می‌شود تا علاوه بر توسعه رونق اقتصادی و ارتقای رفاه اجتماعی سیستم نظام مدیریتی دانشگاه‌ها نیز اصلاح و بهبود یابد در نتیجه خواهیم بود که اثربخشی تعاملات دانشگاه با جامعه باید بیشتر به عرصه ظهور برسد.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: باور داریم که اگر تعامل درست و سازنده بین دانشگاه و جامعه در همه ابعاد برقرار شود علاوه بر شکوفایی و رونق تولید در جامعه باعث افزایش شادابی و نشاط در بین مردم خواهد شد و مردم به وجود دانشگاه‌های خود افتخار خواهند کرد و آن را به عنوان پشتوانه علمی توانمند و موثر در کنار خود احساس خواهند کرد و این امر باعث پویایی بیشتر جامعه می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار